AutoRai

10-4-2003

Koel de zomer door met Kia

De maanden april en mei staan in het teken van spetterende aanbiedingen bij de Kia-dealer. Zo heeft Kia in deze maanden twee unieke uitvoeringen van de sportieve middenklasser Shuma en de MPV Carnival; de Shuma Ice en de Carnival Ice.

Tijdelijk krijgt de consument op de Shuma 1.6 LS Ice en Carnival 2.5 V6 (met uitzondering van de LX uitvoering) of 2.9 CRDI de airco helemaal gratis. Tevens biedt de Kia-dealer tijdelijk een jaar uitgestelde betaling aan op de Shuma; nu kopen en pas in 2004 betalen.

De Kia Shuma is een sportieve middenklasser en biedt ruimte aan 5 personen. Dit model is standaard voorzien van onder andere ABS, EBD, dubbele airbags, centrale portiervergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, armsteun met opbergvak en elektrisch bedienbare buitenspiegels. Tijdelijk is de Shuma 1.6 LS Ice extra aantrekkelijk geprijsd voor 13.990,-. Daarbij is de airco helemaal gratis.

Als ruime MPV van Kia biedt de Carnival plaats aan maximaal 7 personen. ABS, EBD, dubbele airbags, elektrische raambediening voor, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels zijn standaard op dit model. De Carnival 2.5 V6 Ice is leverbaar vanaf 26.495, - en voorzien van gratis airco. De Carnival is tevens leverbaar met een 2.9 liter common rail dieselmotor vanaf 27.295,-. Ook hier kan de consument kiezen voor de Ice uitvoering met gratis airco.

Op alle uitvoeringen van de Shuma biedt de Kia-dealer tevens een jaar uitgestelde betaling aan. De consument die nu een Shuma aanschaft, hoeft deze pas in 2004 te betalen. Hierbij geldt een maximum kredietbedrag van 7.500,-.

Bovengenoemde acties zijn geldig van1 april tot en met 31 mei 2003.