Gemeente Eemnes

wethouders van Eemnes d.d. 08 april 2003
PORTEFEUILLE BURGEMEESTER
Onderwerp Besluit
4 mei herdenking.
Programma 4 mei herdenking.
Met programma instemmen.
Maartcirculaire 2003.
Wij hebben informatie ontvangen over de algemene uitkering uit het Gemeentefonds betreffende 2002 e.v.
V.k.a. en financiële voordeel ad 105.000 meenemen bij 1e marap. PORTEFEUILLE WETHOUDER J. BOOD Onderwerp Besluit
Bedrijfshuisvesting in pand Laarderweg 52-A en Wakkerendijk 11-A. Lades Makelaardij verzoekt om toestemming voor de vestiging van Horse Diverse in het pand Laarderweg 52-A en Campagne & van Breemen Makelaars verzoekt om toestemming voor de vestiging van hetzelfde bedrijf in het pand aan de Wakkerendijk 11-A.
Een besluit nemen omtrent de vestiging van Horse Diverse. College gaat niet akkoord met vestiging van winkel / detailhandel in pand Wakkerendijk 11-A.
In pand Laarderweg 52-A is dit via vrijstelling ex art. 19, 3 WRO wel acceptabel.
Een combinatie winkel op Laarderweg en werkplaats op Wakkerendijk (zonder aanloop) behoort ook tot de mogelijkheden. Bedrijfsvestiging.
Provise vraagt toestemming voor vestiging op het bedrijventerrein. Provise toestemming verlenen voor vestiging op het bedrijventerrein, onder de gebruikelijke voorwaarden.
Conform.
PORTEFEUILLE WETHOUDER J.M.G. AARSEN-WOLTERS Onderwerp
Besluit
Donatie 2004 Stg. Verkeersbrigadiers.
Stichting Verkeersbrigadiers vraagt voor 2004 om een donatie voor de uitvoering van haar werkzaamheden in de verkeersveiligheid rond scholen. Dit zou voor Eemnes een donatie van 35,- betreffen.

Afwijzen van de aanvraag voor donatie / subsidie.

Stichting De Singel.
Vrijwaring nieuwe bestuursleden voor financieel beheer oud bestuur. Voorstel:
1. De nieuwe bestuursleden van de stichting vrijwaren van persoonlijke aansprakelijkheid voor het door de stichting gevoerde financieel beheer over de jaren 2000 t/m 2002.
2. Aan onze huisaccountant opdracht verstrekken om op basis van de beschikbare boekhouding een jaarverslag op te stellen over 2001 en 2002.
3. De oud bestuursleden van de stichting over een en ander informeren en hen daarbij wijzen op voorshands blijvende aansprakelijkheid tot het moment dat op basis thans op te stellen jaarverslag decharge wordt verleend.
Conform.
Ouderenbeleid BEL.
Vergaderstukken portefeuillehoudersoverleg Ouderen BEL 27 maart 2003. Voorstel:
V.k.a.
Conform.
Notulen bestuurscommissie de Hilt.
Op 8 januari en op 26 februari heeft de bestuurscommissie van de Hilt vergadering gehad. De notulen van deze bijeenkomsten zijn u toegestuurd.
Voorstel:
Conform.