Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CMS MERCURY GROOT SUCCES...
STERKE GROEI VOOR REMOTION IN 2002

Amsterdam, april 2003 - Remotion, de Content Management System (CMS) solution provider, heeft in 2002 een enorme omzetontwikkeling meegemaakt, mede door het sluiten van een groot aantal nieuwe contracten voor Mercury. Mercury - het verbeterde CMS van Remotion - heeft zich in 2002 bewezen als betrouwbaar en functioneel platform voor vele organisaties in diverse sectoren.

Stijgende lijn
Het aantal Mercury-abonnementen is met 60% gestegen ten opzichte van 2001 en vormt de basis voor de winstgevendheid. Daarnaast zijn aanverwante dienstverlening als hosting services, consultancy and website ontwikkeling in 2002 verdubbeld ten opzichte van het voorgaande jaar. Voor 2003 voorziet Remotion een verdere stijging van de omzet en winst.

Flexibele oplossingen
"In 2002 hebben we op alle fronten uitstekend gepresteerd! De combinatie van state-of-the-art functionaliteit en flexibiliteit blijkt voor veel bedrijven dé manier om de efficiëntie en effectiviteit van hun website te verbeteren. Daarnaast hebben we met Mercury een vernieuwd product in de markt gezet dat bijzonder enthousiast is ontvangen en ons een voorsprong geeft op de concurrentie. Omdat we blijven investeren in productontwikkeling en het nog verder verbeteren van onze service verwachten we de groei in 2003 door te kunnen zetten," aldus Arie Boezaard, directeur van Remotion.

Bezoek Remotion op The ICT & Networking Event 2003 - stand 10.401 Remotion is van 15 -17 april aanwezig op The ICT & Networking Event 2003 in de RAI in Amsterdam. Hier kunnen bezoekers kennis nemen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Content Management Systemen van Remotion op stand 10.401.

Zie voor meer informatie www.remotion.nl of bel via 020 44 71 179.



Ingezonden persbericht