Gemeente Sint-Oedenrode


Besluitenlijst 5 april 2003
1. Uitnodiging receptie t.g.v. 60-jarig huwelijksfeest dhr. en mevr. Bergman d.d. 4 mei 2003.
Burg.,Thijssen,v.Rossum, Huijbregts gaan.
2. Huwelijkssluiting door ABS van buiten de gemeente Instemmen met de benoeming van mevr. Baartmans-v.d. Boogaard tot BABS voor het sluiten van een huwelijk op 1-8-2003. 3. Subsidieverzoek "Soundmixparade".
Het College heeft het subsidieverzoek van de organisatoren van de `Soundmixparade' afgewezen. Het evenement wordt op 26 april, 3 en 10 mei georganiseerd door enkele jongeren uit Sint-Oedenrode. Het evenement past niet binnen de kaders van het gemeentelijk subsidiebeleid.
4. Tieneropvang.
1. uiterste poging bij derden middelen te verwerven 2. gelet op sombere vooruitzichten grote meerjarige verplichtingen uiterst zorgvuldig afwegen bij behandeling van de begroting 2004 e.v. jaren.
5. Subsidieverzoek NJA voor deelname aan topconcours. fanfare Nos Jungit Appollo ontvangt een subsidie ter hoogte van i1.071,- voor deelname aan een topconcours van de Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen op 24 mei in het Musis Sacrum te Arnhem.
6. Brief Brabantband m.b.t. Mariëndael.
Het College heeft kennis genomen van de brief van Showkorps Brabantband waarin zij aangeven in de toekomst zeker wel gebruik te willen maken van de nieuwe huisvesting Mariendael. In een artikel in Midden-Brabant werd anders gesuggereerd. Door het sturen van de brief willen zij geruchten hierover definitief uit de weg ruimen.
7. Inrichtingsplan Noordelijke Randweg
e.o.
instemmen met inrichtingsvoorstellen Noordelijke Randweg e.o.; starten inspraak.
8. Begrazing door schapen.
Het komende seizoen zullen schapen bij wijze van proef in de omgeving van de Zuidelijke randweg de `begrazing' voor hun rekening nemen in plaats van de gebruikelijke maaimachines. Het College zal na dit seizoen evalueren of op bepaalde plekken bermen op deze manier onderhouden kunnen worden.