Ingezonden persbericht

Persbericht

Holland House introduceert nieuwe versie UNISPOOL

Geavanceerde end-to-end tracking van output binnen SAP-bedrijfsomgevingen

Brakel/Maastricht, 10 april 2003 - - Holland House, marktleider op het gebied van print- en output managementoplossingen introduceert tijdens de VNSG SAP Gebruikersdagen 2003 in Maastricht een nieuwe versie van UNISPOOL®. Versie 6.01 is uitgerust met geavanceerde mogelijkheden om printopdrachten binnen SAP-bedrijfsomgevingen, in combinatie met een formulieropmaakpakket, van begin tot aflevering aan de eindbestemming te traceren. Andere nieuwe functionaliteiten zijn verbeterde end-to-end tracking binnen heterogene bedrijfsomgevingen en gegarandeerde verwijdering van de printopdracht binnen UNISPOOL zodra deze in SAP wordt geannuleerd.

Integratie met formulieropmaakpakketten
De nieuwe versie van UNISPOOL vereenvoudigt end-to-end tracking van in SAP gegenereerde printopdrachten in combinatie met formulieropmaakpakketten. Door de nauwere integratie met formulieropmaakpakketten behoudt een printopdracht vanaf de creatie tot het moment waarop deze wordt geprint dezelfde identiteit. Dit betekent dat wanneer UNISPOOL 6.01 een file van SAP ontvangt, deze printopdracht pas gereed wordt gemeld aan SAP wanneer deze fysiek is geprint en niet, zoals in voorgaande versies, al wordt afgemeld (aan SAP) op het moment dat de printopdracht door het formulieropmaakpakket is verwerkt. De nieuw ontwikkelde techniek voor integratie levert bovendien een aanzienlijke verkorting van de doorlooptijd op.

Remote locaties
Indien een printopdracht in SAP wordt verwijderd dan kan UNISPOOL de printopdracht nu ook verwijderen als deze zich reeds op een remote systeem bevindt. Hiermee wordt gegarandeerd dat een printopdracht zowel in SAP als in UNISPOOL wordt verwijderd, ongeacht waar de opdracht zich op dat moment in het netwerk bevindt.

Complexe heterogene bedrijfsomgevingen
End-to-end tracking van outputopdrachten is nu ook beschikbaar indien de eindserver (bijvoorbeeld op een remote locatie) een NT systeem is. Dit betekent een verbeterde end-to-end tracking binnen heterogene bedrijfsomgevingen, waarbij de primaire centrale server een UNIX systeem is en het remote systeem een NT-server kan zijn. De printopdracht kan nu, na te zijn afgeleverd aan de NT-server, worden getraceerd tot het moment dat deze daadwerkelijk is geprint.

'De toegevoegde waarde van output management binnen SAP-omgevingen ligt in de flexibiliteit bij de opmaak, differentiatie en distributie van documenten. Deze nieuwe versie bewijst dat UNISPOOL continu in ontwikkeling is en naadloos aansluit bij de nieuwste wensen en eisen van een SAP-omgeving', aldus Berend Hofman, Managing Director van Holland House. 'Dit is zeker van belang, nu de keuze voor een outputmanagmentsysteem in toenemende mate een strategisch onderdeel van de bedrijfscommunicatie is geworden.'

Holland House B.V., Postbus 3000, 5306 ZX Brakel. Telefoon: 0418 - 673000, fax: 0418 - 673060, e-mail: info@hollandhouse.com, website: www.hollandhouse.com

Over Holland House
Holland House is marktleider op het gebied van open print/outputmanagement systemen. De software wordt op de markt gebracht via een omvangrijk internationaal distributienetwerk. Het hoofdkantoor van Holland House is gevestigd in Brakel. Het voornaamste product van Holland House is UNISPOOL, een zeer flexibel print/outputmanagement systeem, bedoeld voor multi-platform netwerkomgevingen van organisaties, waar outputmanagement een kritieke factor voor de bedrijfsvoering is. UNISPOOL wordt gebruikt bij gerenommeerde, wereldwijd opererende organisaties, zoals Man Nutzfahrzeuge, Rowenta Werke, STMicroelectronics, Zuiveringsschap Hollandse Eilanden en Waarden, Fraser Paper en L'Air Liquide.