MAXIMUM

Recruiter-Online en Recruiters United bundelen hun krachten

De online community voor arbeidsmarktcommunicatie Recruiter-Online en het netwerk van arbeidsmarktprofessionals Recruiters United gaan samenwerken. Beide initiatieven hebben als belangrijkste doelstelling het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie te professionaliseren en kennis te delen. Met ingang van 10 april bundelen zij hun krachten.

Waar Recruiter-Online vooral haar website gebruikt om arbeidsmarktinformatie aan te bieden is Recruiters United vooral actief in het organiseren van periodieke bijeenkomsten voor arbeidsmarktprofessionals.

Concreet behelst de samenwerking de volgende activiteiten:
- de arbeidsmarktprofessionals uit het netwerk van Recruiters United krijgen een gratis lidmaatschap op Recruiter-Online en kunnen dus gebruik maken van alle geboden faciliteiten.

- de website Recruiters United wordt geintegreerd met de website van Recruiter-Online

- op Recruiter-Online wordt structureel aandacht besteed aan aankondigingen en verslagen van de bijeenkomsten van Recruiters United.

De twee merken blijven gewoon naast elkaar bestaan, waarbij Recruiters United de fysieke bijeenkomsten vertegenwoordigd terwijl Recruiter-Online blijft staan voor de online community. Beide partijen menen door bundeling van krachten de leden nog beter te kunnen voorzien van informatie en het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie te ontwikkelen.

Recruiter-Online
Recruiter Online is opgericht door communicatieadviesbureau Maximum uit Capelle aan den IJssel met als founding partner de Sectie Strategisch Recruitment van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsbeleid (NVP). Recruiter-Online kent ondertussen meer dan 1.100 enthousiaste leden die op de site meer dan 700 nieuws-berichten, 130 relevante onderzoeken en honderden relevante links kunnen vinden.

Recruiters United
Recruiters United, opgericht door werving & selectiebureau Compagnon, is het netwerk van arbeidsmarktprofessionals, zoals recruiters, consultants werving en selectie en managers in het vak. Het netwerk stimuleert de kennisuitwisseling middels bijeenkomsten en telt ondertussen 700 recruitment professionals.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Recruiter-Online
Bas Schreurs 010-284 20 20 bas.schreurs@maximum.nl

Recruiters United
Frank Roders 079-363 16 80 roders@compagnon.com

10 apr 03 15:52