Roto Smeets de Boer NV

PERSBERICHT

Tijdens de op 9 april jl gehouden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders Roto Smeets De Boer NV is onder meer het volgende besloten:
- de jaarrekening 2002 is goedgekeurd;

- het dividend over het boekjaar 2002 is conform het voorstel vastgesteld op Euro 1,10 in contanten per gewoon aandeel en zal vanaf 23 april 2003 betaalbaar worden gesteld;
- de Commissie van Aandeelhouders is conform het voorstel met ingang van 10 april 2003 opgeheven;
- na de op 21 augustus a.s. bekend te maken halfjaarresultaten 2003 zal op een nog nader te bepalen datum in september 2003 een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders worden gehouden ter toelichting van de gang van zaken in het eerste halfjaar.
Bestuursvoorzitter Hans de Jong heeft over de gang van zaken bij PlantijnCasparie gemeld, dat het dieptepunt is gepasseerd en dat de resultaten op basis van de huidige marktinzichten een herstel vertonen richting break-even, maar dat thans nog geen zekerheid bestaat dat in 2003 dit resultaat zal worden bereikt. Een meerderheid van de aanwezige aandeelhouders heeft, mede op grond van de teleurstellende gang van zaken bij PlantijnCasparie, geen décharge willen verlenen van de leden van de Raad van Bestuur voor het in 2002 gevoerde bestuur en van de leden van de Raad van Commissarissen voor het daarop uitgeoefende toezicht.

Hilversum, 10 april 2003

ROTO SMEETS DE BOER NV
Raad van Bestuur

Voor nadere informatie:
Hans de Jong / Leo van Gelder, tel. 035 - 625 86 00

Profiel
Roto Smeets De Boer NV - RSDB - is opgenomen in de notering van Euronext als NextPrime onderneming met Amsterdam als marktingang. RSDB is een organisatie van dienstverlenende ondernemingen die de communicatie-uitingen van haar opdrachtgevers - met toegevoegde waarde - omzet in gedrukte en multi-mediale producties. Deze ondernemingen zijn ondergebracht in 3 merken: Roto Smeets ­ grootschalige productie van tijdschriften, postordercatalogi en promotioneel drukwerk ­ met vestigingen in 7 landen in Noordwest-Europa; PlantijnCasparie ­ pre-publishing, drukwerk en direct marketing ­ met 26 vestigingen in Nederland en Media Partners ­ internationale publishing services ­ met vestigingen in 3 Europese landen.

Zie ook onze websites:
RSDB : www.rsdb.com
Roto Smeets : www.rotosmeets.com
PlantijnCasparie : www.plantijncasparie.nl
Media Partners : www.mediapartners.nl.