Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 10-04-2003 Persberichten District Den Bosch

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 42 jarige Bossche is op 9 april 2003 aangehouden ivm mishandeling van een 59 jarige vrouw uit plaatsgenote op de Nieuwe Hofstad te `s-Hertogenbosch. De verdachte was zwaar onder invloed. Het is niet bekend waarom zij het slachtoffer mishandelde.

INBRAAK BEDRIJF DEN BOSCH

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Azielaan te Den Bosch in de nacht van 9 op 10 april 2003 zijn enkele dozen met monitoren en camera-apparatuur weggenomen. Waarde onbekend. De daders maakten een gat in een toegangsdeur.

AUTODIEF AANGEHOUDEN ZALTBOMMEL/DEN BOSCH

Op 10 april 2003 omstreeks 03.10 uur trof een surveillance van de politie Zaltbommel op een parkeerplaats langs de A2 te Zaltbommel een 23 jarige man uit Den Bosch aan in een auto, die op 1 april 2003 in Den Bosch was ontvreemd. De man is aangehouden en overgedragen aan de politie Den Bosch.

VERDACHTE DOORRIJDEN NA AANRIJDING AANGEHOUDEN VLIJMEN

Van woensdag op donderdag is op de Jacques Perklaan in Vlijmen een 19-jarige inwoner uit die plaats aangehpuden voor het doorrijden na aanrijding onder invloed van alcohol. De man wordt ervan verdacht woensdagavond op de Wolput met zijn auto met hoge snelheid twee geparkeerde auto`s te hebben geramd en vervolgens te voet de plaats van het ongeval te hebben verlaten zonder zijn identiteit bekend te maken. Op de weg bleef een grote ravage achter, waarbij o.a. de brandweer er aan te pas moest komen om het wegdek weer begaanbaar te maken. De politie wist de verdachte korte tijd later op te sporen en hield hem aan in zijn woning. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Alle drie de auto`s liepen zware schade op.