Oldelft benelux


"Oldelft Benelux 2002 uiterst succesvol": Jaarverslag 2002 Delft Instruments

Citaat Jaarverslag 2002

De koers, welke Oldelft Benelux heeft ingezet om als systeemintegrator te excelleren in de gezondheidszorg is in 2002 uiterst succesvol gebleken. Meerdere ziekenhuizen hebben gekozen voor het digitaliseringsconcept van Oldelft Benelux.

Daarbij verkiest Oldelft Benelux, naast een basis van eigen producten, zich te concentreren op het integreren van de beste digitaliseringsoplossingen die er verkrijgbaar zijn.

Daartoe zijn ook strategische partnerships aangegaan met andere ICT bedrijven die actief in de zorgsector zijn. Zo is in 2002 een strategische alliantie gesloten met ChipSoft B.V. om hun Radiologie Informatie Systeem (RIS) te koppelen aan PACS (Picture Archiving & Communication Systems).

Dit levert medisch specialisten meer gebruiksgemak en aantoonbare efficintieverbetering op. Deze alliantie is een voorbeeld van de route die Oldelft Benelux heeft gekozen: het integreren en koppelen van verschillende ICT systemen en modaliteiten in de zorg, teneinde het primaire bedrijfsproces te verbeteren.

Met deze oplossingen levert Oldelft Benelux een concrete bijdrage aan het verlagen van wachttijden en het verbeteren van kwaliteit en efficintie in ziekenhuizen.

De levering van digitale bucky (DR) kamers en thorax systemen in 2002 is daarvan een goed voorbeeld, omdat met behulp hiervan doorstroming van patinten aanzienlijk verbeterd wordt.

Ook bieden deze apparaten ergonomisch veel voordelen immers het zware werk voor de laboranten wordt overgenomen door apparatuur die zich met een druk op de knop automatisch positioneert.

De toename van grote projecten met complexe invoeringstrajecten eist van de medewerkers van Oldelft Benelux een projectmatige en planmatige aanpak.

Hiertoe is veel tijd besteed aan opleidingen op het gebied van projectmanagement.

In de toekomst ziet Oldelft Benelux een toenemend belang van de onafhankelijke systeemintegrator die de verschillende systemen in de ziekenhuizen aanbiedt en naadloos koppelt met onder meer als doel de efficintie te verhogen.

Delft Instruments N.V. Jaarverslag 2002 :

* Download de complete versie

Download hier de complete nederlandse versie van het Jaarverlag 2002

Copyright © 2003 Oldelft Benelux All rights reserved.