Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 10-04-2003 2e persbericht van donderdag 10 april 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man mishandelt vrouw
Donderdagochtend rond 10.45 uur is een man van 33 jaar uit Eindhoven aangehouden. Hij zou kort daarvoor een vrouw van 54 jaar in haar woning in Eindhoven-Tongelre hebben mishandeld. De twee kenden elkaar. De man wilde geld van de vrouw, en toen hij dat niet kreeg, sloeg hij haar enkele malen op haar gezicht. Daarna nam hij haar tas met ongeveer 25 euro mee. Korte tijd later kwam hij weer terug, en wilde nog meer geld hebben. Toen de vrouw dat weer weigerde, sloeg hij haar opnieuw. De vrouw had tussendoor de politie gebeld, die de man heeft aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau, en heeft een proces-verbaal gekregen.

Eindhoven: Snelheidscontrole
Op de Sint Petrus Canisiuslaan is donderdagochtend een snelheidscontrole gehouden. Tussen 8.30 en 9.40 uur werden zon 130 voertuigen gecontroleerd; vijf reden er te hard. Er mag daar 50 km/u worden gereden. De hoogst gemeten snelheid was 69 km/u.

Asten: Man gewond door bedrijfsongeval
Een man van 38 jaar uit Lichtenstein is donderdagmiddag rond 13.00 uur gewond geraakt bij een bedrijfsongeval. Toen hij aan het werk was op een bouwplaats aan de Deken Meijerstraat viel een muur om. Die kwam op de man terecht, die daardoor gewond raakte. Hij is vermoedelijk met een klaplong en een gebroken rib naar het Sint Annaziekenhuis in Geldrop gebracht. De Arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar het ongeval.

Someren: Inbraak in woning
Bij een inbraak in een woning aan de Bruiseldonk zijn twee mobiele telefoons en ongeveer 50 euro weggehaald. Dat gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag. Het is nog onbekend hoe de woning is betreden.

Son: Snelheidsduivel raakt rijbewijs kwijt
Een man van 31 jaar uit Eindhoven is donderdagmiddag rond 13.00 uur betrapt terwijl hij te hard op de weg 6000 reed. Een politiewagen die achter de man reed, klokte een snelheid van 102 km/u, waar 50 km/u is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingenomen.