Wegener NV

P E R S B E R I C H T

Per 1 juli aanstaande zal de heer drs. P. Nientker MBA aftreden als lid van de Raad van Bestuur van Wegener NV.

Sedert zijn benoeming in april 1999 heeft de heer Nientker zich vooral beziggehouden met de bedrijfsactiviteiten tijdschriften, verspreidingen, gemeentelijke informatiediensten, cartografie en e-media/internetservices. Gezien de in de afgelopen jaren versterkte concentratie op de kernactiviteiten Kranten en Direct Marketing, is het belang en de omvang van voornoemde bedrijven binnen Wegener aanmerkelijk kleiner geworden. Dit is tevens het gevolg van vervreemding van een aantal bedrijven, zoals de tijdschriftengroep, Netcast en Interlanden. Bijgevolg is, in goed overleg, besloten dat de heer Nientker de onderneming zal verlaten. Het aantal leden van de Raad van Bestuur wordt teruggebracht van vijf naar vier.

Na zijn aftreden zal de heer Nientker voor het resterende deel van het jaar als adviseur van de Raad van Bestuur beschikbaar zijn voor het voltooien van een aantal lopende projecten. De heer Nientker zal tevens, op voordracht van aandeelhouder Wegener, aanblijven als lid van de Raad van Commissarissen van Selekt Mail Nederland (geadresseerde postbestelling), de joint venture van Wegener met Deutsche Post.

De Raad van Commissarissen van Wegener NV is de heer Nientker zeer erkentelijk voor de betoonde inzet en de geleverde bijdrage aan de verbetering van de strategische positie van de onderneming, waaronder begrepen de verkoop van bovengenoemde activiteiten.

Apeldoorn, 10 april 2003

Raad van Bestuur
Wegener NV

Voor nadere informatie: Wegener NV, concern communicatie, tel. 055-5388652

---- --