Desktop DNA vergroot mogelijkheden Microsoft SMS

Softwarecombinatie versnelt installatie en migratie

ZOETERMEER, 20030410 -- 10 april 2003 - Miramar Systems kondigt vandaag via distributeur Portland Europe aan dat zijn marktleidende Desktop DNA-technologie voortaan naadloos integreert met Microsoft System Management Server (SMS). Met Miramars gepatenteerde technologie halen klanten meer uit hun investeringen in SMS. Desktop DNA stelt ze in staat het 'gebruikers-DNA' − configuraties, instellingen, voorkeuren en data − automatisch te migreren of upgraden, terwijl eindgebruikers gewoon kunnen blijven doorwerken.

'SMS zorgt voor kosteneffectief, schaalbaar veranderings- en configuratiemanagement voor op Microsoft Windows gebaseerde desktop- en serversystemen. Door SMS te integreren met Desktop DNA zijn klanten in staat de kritische data en instellingen van hun bestaande systemen snel en kosteneffectief te migreren naar Windows XP,' aldus George van Brugge, algemeen directeur van Portland Europe. 'Desktop DNA's migratieoplossing breidt de functionaliteit van SMS uit door de migratie van besturingssystemen, de installatie van applicaties en doorlopend pc-DNA-management te automatiseren.'

Snelle ROI

Klanten bereiken een snelle ROI met de softwarecombinatie doordat ze SMS en Desktop DNA binnen hun bestaand IT-infrastructuur kunnen implementeren. Miramars ervaring met de Microsoft SMS-omgeving resulteert in een naadloos geïntegreerde oplossing die de opties voor enterprise-netwerkmanagement vergroot. Hiermee wordt veel tijd bespaard door de IT-staf en de kosten voor verandering worden aanzienlijk gereduceerd.

Hoge productiviteit

Dankzij Miramars Desktop DNA-integratiestrategie kunnen Windows-gebruikers meteen voordeel behalen met de nieuwe systeemverbeteringen en -opties, terwijl ze tijdens de migratie en installatie gewoon een hoge productiviteit kunnen handhaven. Desktop DNA in combinatie met SMS managet, transfereert en behoudt automatisch alle pc-applicatie-instellingen, systeem- en desktopinstellingen, netwerk- en printerinstellingen, databestanden en -mappen, adresboeken, applicaties en gebruikersprofielen tijdens de overgang naar een nieuwe computer of een nieuw besturingssysteem. 'Miramar is steevast van plan om zijn oplossingen te laten integreren met de IT-management-oplossingen van toonaangevende producenten als Microsoft. Tegen minimaal toenemende kosten kunnen klanten hun huidige IT-investeringen en uitgebreide change management-oplossingen beter laten renderen en tegelijkertijd hun productiviteit en uptime verhogen,' besluit Van Brugge.


- EINDE -