Politie Zeeland



Z-2379-2003 ONDER INVLOED


Een 20-jarige automobilist uit Hulst is in de nacht van donderdag/vrijdag op de Kleine Bagijnstraat in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Uit een blaastest bleek dat hij ruim 2 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hij kreeg hierop een rijverbod van 5 uur en een proces-verbaal.


W-2380-2003 ONDER INVLOED


Een 33-jarige automobilist uit Middelburg werd vrijdag rond 04.00 uur op de Sportlaan in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een proces-verbaal.


W-2381-2003 INBRAAK KANTINE


Tussen donderdag 22.45 uur en vrijdag 03.00 uur is ingebroken in de kantine van een voetbalvereniging te Vlissingen.
De toegang werd geforceerd en het pand werd doorzocht. Voor zover bekend werden geen goederen weggenomen. Braakschade is niet bekend.


O-2382-2003 MISHANDELING


Een 26-jarige Goesenaar is in de nacht van donderdag/vrijdag in zijn woonplaats aangehouden voor mishandeling.
Hij had tijdens een woordenwisseling in een horecagelegenheid in het centrum geprobeerd een 21-jarige man uit de gemeente Terneuzen te steken met een kapot geslagen glas. Dit mislukte daar de 21-jarige man kans zag opzij te springen. Een 17-jarige man uit de gemeente Terneuzen die tussen beide kwam, werd door de Goesenaar in het gezicht geslagen. De Goesenaar werd na opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.


Z-2383-2003 AANRIJDING


In Breskens zijn vrijdagmorgen bij een aanrijding een trekker + oplegger en een personenauto beschadigd.
Een 27-jarige vrachtwagenchauffeur uit 's Hertogenbosch reed over de afrit van de Rijksweg, komende uit de richting van Schoondijke. Op de kruising met de Langeweg verleende hij geen voorrang aan een personenauto, bestuurd door een 31-jarige vrouw uit de gemeente Sluis. Er raakte niemand gewond.


W-2384-2003 INBRAAK SCHOLENGEMEENSCHAP


Tussen donderdag 17.00 uur en vrijdagmorgen is ingebroken in een scholengemeenschap te Middelburg.
De toegang werd geforceerd maar voor zover bekend werden uit het pand geen goederen weggenomen. Braakschade is onbekend.