Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, maart 2003

Attractiepark Duinrell opent op 12 april haar poorten

Op 12 april aanstaande begint het attractieparkseizoen op Duinrell. Met de nieuwe attractie Rick's Fun Factory, een spetterende Zomershow, diverse evenementen en andere noviteiten is er tot de laatste seizoensdag, 26 oktober 2003, weer veel te beleven in het vakantie- en attractiepark in Wassenaar.

Rick's Fun Factory

Vanaf 12 april is er op attractiepark Duinrell een gloednieuwe attractie: Rick's Fun Factory. In deze nieuwe, veilige indoorspeeltuin kunnen onze jongste gasten klimmen, klauteren en glijden. De unieke combinatie van speelstructuren, luchtkussens en attracties zorgt voor één groot speelfestijn. Op 23 april 2003 zal Mariska van Kolck met haar kinderen Rick's Fun Factory op feestelijke wijze openen.

Evenementen

Duinrell organiseert in 2003 weer veel evenementen voor jong en oud. Op 29 juni wordt, zoals ieder jaar, de verjaardag van gastheer Rick de Kikker uitbundig gevierd. In de zomermaanden juli en augustus verzorgen Scott the Magician en zijn assistente Muriël een nieuwe show vol komedie en magie. Tijdens de Tinadag op 4 oktober beleven duizenden jonge meiden weer de dag van hun leven. Vanzelfsprekend zijn het attractiepark en het Tikibad op evenementendagen voor iedereen geopend.

Noviteiten

1. Het vakantiepark wordt uitgebreid met 55 luxere Duingalows; 2. "The Rope Challenge": een spannend, uitdagend en grensverleggend touwbrugparcours ontwikkeld door Green Adventures; 1. In het Tikibad kunnen kinderen vanaf acht jaar leren duiken onder begeleiding van professionele instructeurs; 1. Het restaurant van het Tikibad is in een nieuw tropisch jasje gestoken; 2. Verdere upgrading en thematisering van het park.