Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, maart 2003

Feestelijke opening attractieparkseizoen Duinrell
met Open Dag voor de Wassenaarse ingezetenen

Op 12 april aanstaande begint het attractieparkseizoen op Duinrell. Een dag later, zondag 13 april, opent de burgemeester van Wassenaar onder toezicht van gastheer Rick de Kikker symbolisch de poorten van het attractiepark.

Die dag is eveneens de Open Dag voor Wassenaarders. Op vertoon van een geldig identiteitsbewijs krijgt iedere inwoner van Wassenaar op 13 april aanstaande gratis toegang tot attractiepark Duinrell. Tegen betaling van E 3,50 kan men ook gebruik maken van het Tikibad.

Wassenaarse verenigingen
De Open Dag staat voor het vierde keer in het teken van de Wassenaarse verenigingen. Diverse verenigingen zoals de Modelbouwvereniging, muziekvereniging Excelsior, Scouting Willibrord, WZK en Schietvereniging Juliana presenteren zich in het park. Het comité Ouderendag Wassenaar heeft een eigen programma in de Kikkertuin.

Veel noviteiten
Tijdens het attractieparkseizoen van 12 april tot en met 26 oktober 2003 is er weer veel te beleven in het vakantie- en attractiepark in Wassenaar. In de nieuwe, veilige indoorspeeltuin Rick's Fun Factory kunnen onze jongste gasten klimmen, klauteren en glijden. Tikibad Duinrell biedt met het Padi Sealteam de unieke mogelijkheid voor kinderen om te duiken. Kinderen vanaf 8 jaar leren in groepjes van zes met een ervaren instructeur op een avontuurlijke en educatieve manier duiken. In de zomermaanden juli en augustus verzorgen Scott the Magician en zijn assistente Muriel een nieuwe show vol komedie en magie.