vbv De Graafschap

4e Zakenmanifestatie: uniek business-to-business evenement 15, 16 en 17 april bij Stadion de Vijverberg

De Business Club van voetbaleredivisionist De Graafschap organiseert op 15, 16 en 17 april voor de vierde keer de succesvolle Zakenmanifestatie. Tijdens dit driedaagse evenement presenteren bedrijven die lid zijn van de Business Club zich aan ondernemend Gelderland.

Wervelend programma
De vierde editie van de Zakenmanifestatie vindt plaats op het parkeerterrein van stadion De Vijverberg in een expositiepaviljoen van megaformaat. Dagelijks valt hier tussen 15.00 en 22.00 uur te genieten van een wervelend programma. Naast presentaties door de bijna 100 bedrijven, vinden er talkshows plaats met topsporters, belangwekkende nieuwsmakers uit het bedrijfsleven en andere bekende Nederlanders. Zo wordt er onder meer gesproken over de toekomst van het betaald voetbal in Gelderland. De talkshows worden live uitgezonden op radio Optimaal FM.

De Zakenmanifestatie wordt bovendien opgeluisterd met live optredens van diverse artiesten. In het verleden heeft de Zakenmanifestatie zich met deze formule al bewezen als een uniek relatie-evenement dat toegankelijk is voor alle belangstellende ondernemers uit de regio.

******
Voor meer informatie
Judith Christant
Medewerkster Commerciële zaken
Tel.: 0314 368 458


---- --