Syntegra Nederland


Microsoft benoemt Syntegra tot Gold Partner

Zoetermeer, 15 april 2003 - Microsoft kent Syntegra de status toe van Gold Partner voor de categorie 'Enterprise Systems'. Dit houdt in dat Syntegra op basis van aantoonbare referenties haar kennis en expertise heeft bewezen op het gebied van infrastructurele projecten (o.a. netwerk-, server-, en werkplekmigraties) bij middelgrote en grote ondernemingen.

Microsoft Gold Certified Partners tonen aan dat zij over meer ervaring, kennis en gecertificeerde medewerkers beschikken dan andere partners. Binnen enkele weken zal Syntegra ook de Microsoft Gold status behalen voor 'Security Solutions'. Hiermee bewijst Syntegra voor haar oplossingen Migrations en Security over de juiste kennis en ervaring te beschikken.

Gecommitteerde partner

"Syntegra heeft zich al geruime tijd bewezen als een hoogwaardige System Integrator op het gebied van migraties", aldus Michel van der Bel, Directeur Microsoft Nederland. "Syntegra heeft zich getoond als een zeer gecommitteerde partner van Microsoft en wij zien deze accreditatie dan ook als een bekroning op haar inzet en expertise. Wij feliciteren Syntegra derhalve met het behalen van deze Gold Partner-status en kijken uit naar een verdere samenwerking".

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Syntegra
Marketing & Communications
079 368 23 45
E-mail : pers@syntegra.nl