Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 15-04-2003
Persberichten district Sittard (RKey; 10.30 u) Dinsdag, 15 april 2003

District Sittard

Sittard; dure tandpasta
De politie heeft een 34-jarige man uit Sittard bekeurd met een boete van 115 Euro. Personeel van een winkel aan de Walstraat in Sittard betrapte afgelopen maandagmiddag een bij diefstal van een paar tubes tandpasta ter waarde van totaal ruim zes Euro.

Sittard; hennepkwekerij
Bij controle afgelopen maandagmiddag in een woning aan de Rijksweg Noord in Sittard trof de politie in de kelder een hennepkwekerij aan met totaal zon 450 hennepplanten. Die werden samen met de aangetroffen apparatuur in beslag genomen. De politie die aanwijzingen had dat in de woning hennep werd gekweekt en dan ook ging controleren, maakt proces-verbaal op tegen een van de bewoners / hennepkweker.

Guttecoven; schennispleging
Een drietal meisjes (14/16 jr) uit Guttecoven hebben bij de politie een melding gedaan van schennispleging. Een onbekende circa 25 tot 30-jarige man in wielrenners outfit (achterop zijn rug een tasje met daarop een afbeelding van een gezichtje of poppetje), kort donkerblond haar met een blauwe fietshelm op zijn hoofd, toonde de meisjes afgelopen maandagavond omstreeks 19.30 uur op de Eppekoutsweg in Guttecoven zijn geslachtsdeel. De schennispleger is vervolgens op een blauwe racefiets/wielrennersfiets weggefietst.