Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland




* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
bgg via 0900-8844



P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

(1)
17 april 2003



Elburg - Diefstal uit bedrijf

Op 16 april deed een 45 jarige man uit Doornspijk aangifte van diefstal uit een campingkantine in Doornspijk. Door een raam te forceren is men naar binnen gekomen en heeft men twee gokautomaten opengebroken. Het totale bedrag is nog niet bekend.


Harderwijk - Rijden onder invloed

Op 16 april kreeg een 43 jarige man uit Harderwijk een proces verbaal tijdens alcohol controle aan de Strandboulevard. De man blies 1.1 promille


Harderwijk - Diefstal uit auto

Op 16 april deed een 31 jarige man uit Harderwijk aangifte van diefstal. Op dinsdag tussen 08:30 uur en 18:00 uur waren de wieldoppen van zijn auto weggenomen. Het betreft wieldoppen van een Mazda 626. De totale schade is nog niet bekend.


Ermelo - Verkeersongeval

Op 16 april reed een 26 jarige vrouw uit Ermelo met haar auto op de Oude Telgterweg komende vanuit de richting van de Hamburgerweg. Een 6 jarig jongetje wil de Oude Telgterweg oversteken maar keek niet goed uit. Er ontstond een aanrijding. Gelukkig liep het goed af het kind had een dikke lip en neus.


Nunspeet - Diefstal uit woning

Op 16 april deed een 37 jarige man uit Nunspeet aangifte van inbraak in zijn woning aan de Kroonlaan. Er werd een raam geforceerd en zo is men naar binnen gegaan. Het gehele huis is doorzocht en weggenomen is een mobiele telefoon en er is geld uit de portemonnee gehaald. Wat er nog meer weg is, is op dit moment nog niet bekend. De politie stelt een onderzoek in.


Epe - auto verduisterd

De politie is op zoek naar een 56 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en de auto van een familie uit Sint Annaparochie. De man, sinds kort een kennis van de familie, reed dinsdagmiddag met de 21 jarige zoon des huizes voor een autorit naar Epe. Op de Hoofdstraat vroeg de kennis aan de inzittende zoon om al vast uit te stappen en naar een winkel te lopen voor een boodschap. Intussen zou de kennis de auto parkeren. Nadat de zoon was uitgestapt, reed de kennis met de auto weg en van hem is tot op heden niets meer vernomen.
De auto betreft een groene VW Passat, met het kenteken RH-JN-22






038-375 10 50 ---- --