Ingezonden persbericht

Persbericht

Winfried Reiser aangesteld als
Vice President Business Unit Workstations & Servers:

transtec AG streeft naar verdere versteviging van merkenimago in Europa

Tuebingen/Nijmegen, 17 april 2003 - Bij de Duitse IT-producent transtec AG - met ttec Computers B.V. als Nederlandse dochteronderneming - is onlangs Winfried Reiser (48) aangesteld als Vice President van de business unit Workstations & Servers.

Reiser was in de periode 1989 tot 1999 als Product Manager reeds werkzaam bij transtec AG waarbij hij verantwoordelijk was voor Product Marketing en Engineering. Voor zijn huidige aanstelling werkte hij onder andere als Program Manager voor Dell bij Solectron, toonaangevend leverancier van diensten voor elektronicaproductie en supply chain management.

"De aanstelling van Winfried Reiser onderstreept ons streven naar het versterken van het transtec merkenimago. Reiser kent onze organisatie zeer grondig en is zonder meer een aanwinst. We zijn er dan ook van overtuigd dat zijn bijdrage er mede toe zal leiden dat transtec een belangrijke sprong vooruit gaat maken", stelt Dieter Weisshaar, CEO en Chairman Management Board van transtec AG.

Winfried Reiser stelt: "De kwaliteit van ons productportfolio is het belangrijkste middel in het internationaal nog sterker maken van het merkenimago. In deze moeilijke tijden leggen we de nadruk op onze gespecialiseerde mogelijkheden met de kwaliteit als voornaamste argument", aldus Reiser. Reiser volgt Pierre Criqui op die binnen transtec AG benoemd is tot Vice President Sales Centraal Europa en als Country Manager Frankrijk.

Over ttec Computers B.V.
ttec Computers B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van transtec AG. Het Duitse beursgenoteerde transtec AG levert op maat gemaakte IT-systemen, computer- en storage-oplossingen, netwerk- en randapparatuur. De organisatie is sinds 1980 actief op de markt en richt zich op de business-to-business sector. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tuebingen, Duitsland, en er zijn vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Zwitserland, Nederland en Oostenrijk. Alle producten kunnen via het internet geconfigureerd en besteld worden. Bij transtec AG zijn in totaal 230 medewerkers werkzaam en de omzet in 2002 bedroeg circa 116 miljoen Euro.



Ingezonden persbericht