Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Contact redactie:
Iris Bouterse
Telefoon: 020 658 4141
Fax: 020 658 4273
E-mail : ibouterse@kn.nl

KN organiseert Flexi- en kleurenroadshows voor MKB

Badhoevedorp, 17 april 2003 - KN organiseert op verschillende plaatsen in Nederland roadshows voor bestaande en potentiële klanten in het MKB. Tijdens deze bijeenkomsten demonstreert KN twee van zijn productgroepen: de nieuwe Flexi-producten en de onlangs geïntroduceerde kleurenprinter-copiers van Minolta. Uitgangspunt bij de roadshows is het demonstreren en toelichten van de mogelijkheden van de Flexi-producten en de kleurenprinter-copiers.

Flexi-roadshow
Tijdens de Flexi-roadshow toont KN hoe een Minolta printer-copier de bedrijfsvoering van MKB-ers efficiënter kan maken. KN heeft aan haar printer-copiers extra intelligentie toegevoegd. Daarmee biedt de printer-copier hetzelfde gebruiksgemak als een standaardapparaat, maar biedt het ook meer functionaliteit en toegevoegde waarde. Op dit moment bestaat het Flexi-assortiment van KN uit zeven producten, waarvan er vijf tijdens de roadshow worden gedemonstreerd: FlexiSend, FlexiForm, FlexiStore, FlexiText en FlexiPrint.

Met FlexiSend springt KN in op de behoefte om documenten te digitaliseren en volautomatisch te verzenden, op te slaan en zelfs centraal op te slaan met een melding per e-mail naar belanghebbenden.

FlexiForm is geschikt voor het automatisch printen op de eigen werkplek of afdeling van in eigen lay-out opgemaakte formulieren.

Met FlexiStore is digitaal archiveren net zo eenvoudig als kopiëren en is informatie via een standaard browser op afstand terug te zoeken.

FlexiText zorgt ervoor dat papieren documenten met één druk op de knop worden omgezet naar een bewerkbare tekst in MS Word©.

Met FlexiPrint is het complete productieproces van een document geautomatiseerd: van documentinput, samenstelling en make-ready tot en met documentoutput, inclusief volledige finishing.

Kleurenroadshow
De kleurenroadshow is opgehangen aan de stelling 'De kwaliteit van kleurenprint-werk is niet meer te onderscheiden van kleurendrukwerk'. Door de verbeterde kwaliteit van kleurenprints hoeft drukwerk niet langer te worden uitbesteed, maar kan het op een eigen kleurenprinter worden afgedrukt. Tijdens de kleurenroadshow beperkt KN zich echter niet tot het tonen van de kwaliteit van haar printer-copiers. Het bedrijf laat zien wat het voor MKB-ers kan betekenen wanneer ze de beschikking krijgen over een snelle, hoge kwaliteit kleurenprinter-copier.

Data en locaties
De Flexi- en kleurenroadshow van KN vinden plaats op verschillende locaties in Nederland: donderdag 8 mei Hotel West-End Arnhem
donderdag 5 juni Hotel Schiphol A4 Amsterdam donderdag 19 juni Hotel de Biltsche Hoek De Bilt

Tijdens de Flexi-roadshow vinden korte plenaire sessies plaats, die starten om 09.30, 11.30, 13.30 en 15.30 uur. De sessies duren elk een uur. Na deze sessies licht een KN-medewerker in een persoonlijk gesprek met iedere MKB-er de voordelen toe van de Flexi-producten voor zijn organisatie. Tijdens de kleurenroad-show vinden tussen 09.00 en 17.00 uur individuele gesprekken plaats tussen KN-medewerkers en MKB-ers. Nadere informatie en aanmeldformulieren voor één of beide roadshows zijn op te vragen via www.kn.nl/roadshows of via de afdeling Marketing op telefoonnummer 020 658 4141.

KN
Met behulp van een breed scala aan hard- en softwareproducten en aan de hand van uitgebreide analyses biedt KN organisaties een totaaloplossing voor het optimaliseren van hun informatie- en documentstromen. KN stemt de bedrijfsprocessen en documentstromen op elkaar af, wat leidt tot een helder advies. Mogelijkheden, kosten en besparingen zijn direct zichtbaar. KN werkt samen met gespecialiseerde zelfstandige Business Partners en heeft tevens een eigen verkooporganisatie, die landelijk opereert. De serviceorganisatie, bestaande uit 120 technische specialisten, opereert eveneens landelijk. De totale KN-organisatie telt meer dan 340 medewerkers.

Meer informatie over KN, haar producten en diensten is terug te vinden op www.kn.nl