Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 17 april 2003.

Tasjesroof

TILBURG - Gisteravond rond de klok van elf uur werd een 38 jarige vrouw beroofd van haar handtas. Terwijl ze van het centraal station richting huis fietste werd ze achtervolg door een onbekende man. Toen ze het Fokkerpad in reed hield de man haar staande en werd ze beroofd van haar handtas. In de tas zat o.a. een cd-speler, mobile telefoon, portemonnee met inhoud, sleutels en cosmetica .

Overval

TILBURG - Gistermiddag werd bij een kledingzaak aan de Westermarkt tegen de klok van vijf uur een bedrag van enkele honderden euro`s buit gemaakt. Een onbekende man met zonnebril bedreigde de caissière en deed vervolgens een greep uit de kassaladen. Tot op heden is het niet bekend of de overvaller een wapen gebruikte.

Winkeldiefstal

TILBURG - Een 21-jarige vrouw uit Tilburg is vanmiddag rond kwart over één aan de Heyhoefpromenade aangehouden nadat zij betrapt werd bij de diefstal van luiers ter waarde van 33 euro.

TILBURG - In een supermarkt aan de Jan Heijnsstraat werd vanmiddag om tien voor vier een 42-jarige Tilburger opgepakt toen hij betrapt werd bij de diefstal van een blikje bier. Hij kreeg een dagvaarding mee naar huis.

Bron: Carel Bouman