Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 18-04-2003 3e persbericht van vrijdag 18 april 2003

Berichten uit de regio

Son en Breugel: Verkeerscontrole
Vrijdagmorgen is in Son en Breugel een rijdende verkeerscontrole gehouden. Een motoragent bekeurde zeven bromfietsers omdat ze de helm niet droegen. Twee motorrijders kregen een bon omdat ze met hun voertuig over het fietspad tussen Driehoek en Hooijdonk reden. De controle was tijdens de ochtendspits.

Oirschot: Snelheidscontrole
Vrijdagmiddag tussen 14.45 en 16.50 uur is op de Spoordonkseweg een snelheidscontrole gehouden. Van de 292 passanten reden er 67 te hard. De snelste reed 87 km/u. 50 is de maximumsnelheid.

Veldhoven: Twee personen aangehouden na steekpartij Op de Plataanlaan in Eindhoven zijn vrijdag om 19.50 uur twee Eindhovenaren van 31 en 49 jaar oud aangehouden. De aanhouding gebeurde nadat in Veldhoven aan de Bree een 64-jarige Veldhovenaar met een mes in de buik was gestoken. Het slachtoffer meldde zich aan het politiebureau. De man is naar het ziekenhuis gebracht. Een getuige had de dader in een auto zien wegrijden en had het kenteken genoteerd. Dat bracht de politie op de Plataanlaan in Eindhoven, waar de eigenaar van de auto woont. Daar stond de auto en de eigenaar, de 49-jarige man werd aangehouden. De 31-jarige verdachte zou vaak in de auto rijden en hij is ook aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd.