Politie Zeeland



O-2550-2003 SLIJPTOL ONTVREEMD


Vanaf een grasveldje naast een woning aan de Jacob van Lennepstraat in Terneuzen is vrijdagmiddag een slijptol weggenomen.
De bewoner was bezig met werkzaamheden in zijn tuin en had op het grasveldje even een tegel geslepen. Toen hij weer zijn tuin inliep en 5 minuten later weer terugkwam, bleek de slijptol te zijn verdwenen. Waarde van de slijptol is niet bekend.



O-2551-2003 AANRIJDING


Op de t-splitsing Provinciale weg/N57 te Renesse zijn vrijdagmiddag rond 15.00 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 18-jarige Duitse automobilist reed over de N57 en verleende op bovengenoemde splitsing geen voorrang aan een 31-jarige landgenote. Er was alleen blikschade.



O-2552-2003 VERKOPER STRAATMAGAZINE BEKEURD


Een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is vrijdagmiddag op de Gasthuisboomgaard te Zierikzee bekeurd voor het zonder vergunning verkopen van straatmagazines.
Hij kreeg een boete van E 45,= en moest zijn krantjes inleveren.



Z-2553-2003 DODE BIJ BEDRIJFSONGEVAL


Een 25-jarige man uit de gemeente Hulst is vrijdagmiddag om het leven gekomen bij een bedrijfsongeval in een bedrijf te Sluiskil.
De man raakte door nog onbekende oorzaak beklemd tussen een pers en brak daarbij zijn nek. De arbeidsinspectie is in kennisgesteld en zal een onderzoek instellen.



O-2554-2003 AUTOMOBILISTEN BEKEURD


Op de Olzendepolder te Yerseke zijn vrijdagmiddag 12 bestuurders bekeurd voor het negeren van een geslotenverklaring.
De meesten kwamen uit de richting Oostdijk en hadden of het bord niet gezien of genegeerd. Ze ontvingen ieder een boete van E 28,-.