Gemeente Uithoorn

AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN GEMEENTEWINKEL EN VVV / ANWB !! Pasen, Koninginnedag, Bevrijdingsdag e.d. komen er weer aan. Dat betekent afwijkende openingstijden voor de gemeentewinkel en de VVV / ANWB in het gemeentehuis.
Hierbij een overzicht met de precieze data.

Datum Gemeentewinkel VVV / ANWB
Goede Vrijdag / Pasen
Vrijdag 18 april 2003 Gesloten Geopend
(reguliere tijden)
Maandag 21 april 2003 Gesloten Gesloten
Koninginnedag
Woensdag 30 april 2003 Gesloten Gesloten
Bevrijdingsdag
Maandag 5 mei 2003 Gesloten Gesloten
Hemelvaart
Donderdag 29 mei 2003 Gesloten Gesloten
Vrijdag 30 mei 2003 Gesloten Gesloten
Pinksteren
Maandag 9 juni 2003 Gesloten Gesloten

TEKEN HET LOGO EN MAAK EEN KANS!

Tot en met woensdag 16 april heeft u een kans om een stoel en tafeltje te winnen van goed hout met het FSC keurmerk. Beide zijn te bezichtigen in de hal van het gemeentehuis. Daar ligt ook de prijsvraag en de doos waar de ingevulde kaarten in kunnen. Donderdag de 17de april wordt uit de goede inzenders de prijswinnaar getrokken. Misschien bent u de bofkont die tijdens de paasdagen buiten kan zitten op uw stoel van Eucalyptushout met het FSC keurmerk. Meer informatie over de actie over goed hout en duurzaam beheerde bossen vindt u op deze pagina.

WERKZAAMHEDEN BIJ HET BUSSTATION

De Gemeente Uithoorn begint in de week van 7 april met de werkzaamheden aan de noordzijde van het busstation. De werkzaamheden bestaan uit het dicht zetten van de brug achter het busstation door hekwerken, het weghalen van het fietspad, het herstraten van het trottoir, verplaatsen van lichtmasten, groter maken van de groenvoorziening en aanbrengen van nieuwe beplanting.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf van Amerongen uit Amstelveen en zullen ongeveer drie weken duren. Wij beseffen dat de werkzaamheden enige overlast veroorzaken en hopen op uw begrip.