Gemeente Emmen


---

Persbericht: Afvalinzameling feestdagen, 8 april 2003

Wijzigingen afvalinzameling rond Pasen en Koninginnedag

Rond Pasen en Koninginnedag zijn er een aantal wijzigingen voor wat betreft de afvalinzameling in de gemeente Emmen. Dit betreft zowel het huisvuil, het bedrijfsvuil als het gemeentelijk Stortbordes.

De wijzigingen in de inzameldagen van het huisvuil zijn aangegeven op de gemeentelijke afvalkalender. De wijzigingen in de inzameling van het bedrijfsvuil zijn per brief aan de betreffende bedrijven gecommuniceerd.

De wijzigingen op een rij:
Huisvuilinzameling:
§ Op Goede Vrijdag 18 april wordt het huisvuil normaal opgehaald. § De inzameling van 2e Paasdag, maandag 21 april, wordt uitgevoerd op zaterdag 19 april.
§ De inzameling van woensdag 30 april wordt uitgevoerd op zaterdag 26 april.
NB: De containers dienen zoals gebruikelijk voor 7.00 uur aan de straat te staan!

Bedrijfsafval:

§ Op Goede Vrijdag 18 april wordt het bedrijfsafval normaal opgehaald. § De inzameling van 2e Paasdag, maandag 21 april, wordt uitgevoerd op dinsdag 22 april. Dit geldt voor alle soorten bedrijfsafvalcontainers. § De lediging van de blauwe minicontainers in Weerdinge/Nieuw Weerdinge en Emmer-Compascuum op woensdag 30 april, wordt verschoven naar maandag 28 april.
§ De lediging van de stalen containers in Klazienaveen en Zwartemeer op woensdag 30 april, wordt verschoven naar dinsdag 29 april. § De lediging van de blauwe minicontainers in Emmen-centrum, Emmerhout en Emmermeer op woensdag 30 april, wordt verschoven naar donderdag 1 mei.
§ De lediging van de stalen containers in Emmer-Compascuum en Barger-Compascuum op woensdag 30 april, wordt verschoven naar donderdag 1 mei.

Stortbordes:
Het Stortbordes is gesloten op Goede Vrijdag 18 april, tweede Paasdag 21 april, Koninginnedag woensdag 30 april en Bevrijdingsdag maandag 5 mei.


---


---

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2003 Gemeente Emmen