Gemeente Den Helder

14-04-2003
Compostactie bij V.O.F. 't Oost

Vrijdag 18 april a.s. is compostactie-dag bij VOF t Oost2. Iedereen die gratis compost wil scheppen is van harte welkom tussen 12.00 en 18.00 uur. Er zijn scheppen en zakken voorradig. Natuurlijk is het nog milieuvriendelijker als iedereen zelf herbruikbare zakken meeneemt. Wie met een aanhangwagen komt mag de compost alleen los in de wagen scheppen of gebruik maken van zelf meegebrachte zakken.

V.O.F. t Oost2 ligt aan de Oostoeverweg 9. Het terrein is vanuit Den Helder/ Julianadorp alleen bereikbaar via de Kooybrug. Na de Kooybrug is het de eerste afslag links over de brug over de Kooysluis. Na circa vierhonderd meter ligt aan de rechterkant het terrein van V.O.F. Oost2. De toegangspoort is deze dag gemarkeerd met vlaggen.

Sinds 1994 werkt de gemeente Den Helder samen met het bedrijf De Vries en van der Wiel in V.O.F. 't Oost2. Sinds 1998 is ook de composteeractiviteit opgepakt. Vanaf dat moment wordt het snoeiafval uit de gemeentelijke plantsoenen gecomposteerd in het bedrijf aan de Oostoeverweg 9.

« terug