Amsterdam Airport Schiphol

Hazen en hazinnen vieren Pasen op Amsterdam Airport Schiphol

Persbericht / Press Release
Schiphol,
14 april 2003

Ook dit jaar zal de Paashaas het paasfeest op Schiphol vieren. Op vrijdag 18 april, zaterdag 19 april en Eerste en Tweede Paasdag zal op Schiphol Plaza ballonnenfiguren uitdelen aan kinderen. Zijn vriendin, het Paasmeisje, deelt bovendien chocolade-eitjes uit. Een paar melige tuinmannen vermaken passagiers en passanten met grappige acts. De Paashaas loopt ook op de traverse, en deelt chocolade-eitjes uit bij de ingang naar P1.

Alle activiteiten op Schiphol Plaza vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur.

Pasen en meivakantie bij See Buy Fly
In het gebied achter de paspoortcontrole zorgen weer andere leden van de familie Haas voor vertier. Het Paashazen looporkest zorgt voor swingende muziek in het See Buy Fly winkelcentrum. De Paasfee strooit met glitterregen. Ook de Lentekoningin komt een kijkje nemen en deelt aan reizigers een chocolade-eitje uit 'voor onderweg'.

De Lentekoningin blijft na de feestdagen nog even op Schiphol. Het laatste weekend van april en het eerste weekend van mei deelt zij bloemen en zoete snoepjes uit aan passagiers die op hun vlucht moeten wachten. In deze periode wordt het ook tijd voor romantiek. Het duo L'amour Ravissant zorgt met zang en accordeon voor lentekriebels.

De activiteiten in het gebied achter de paspoortcontrole vinden plaats tussen 10.00 en 14.00 uur.

037-2003/mb

---- --