Provincie Overijssel

omhoog

Prestigieuze Overijsselse Award voor vooruitstrevende bedrijven

Overijssel herbergt een groot aantal innovatieve ondernemingen, die op hun beurt innovatieve producten en diensten op de markt brengen. Om hier de aandacht op te vestigen en om innovatieve ontwikkelingen te stimuleren, reiken de Provincie Overijssel en de Ontwikkelings- en Investeringsmaatschappij voor Overijssel (OOM N.V.) op 11 november van dit jaar de Overijssel Innovation Award uit.

De ondernemer die aantoonbaar voorop loopt in de technologische ontwikkeling van een product, dienst of proces, ontvangt tijdens een speciale live-uitzending van het tv-programma Da Vinci uit handen van de economisch gedeputeerde een geldbedrag van vijfduizend euro en een kunstwerk.

Topkip

Het is voor de vijfde keer dat deze prijs wordt uitgereikt aan een Overijssels bedrijf. Vorig jaar won TopKip B.V. uit Enschede de prijs voor hun CombiKoelsysteem; een productielijn waarmee door een combinatie van water- en luchtkoeling pluimveekarkassen direct na het slachtproces zeer snel worden teruggekoeld en gelijktijdig efficint gereinigd.

De prijs heeft TopKip veel publiciteit opgeleverd. Wim Stuyvenberg, mededirecteur TopKip: ?Meedoen aan de competitie voor de Overijssel Innovation Award, genomineerd worden en dan ook nog winnen; het heeft onze onderneming een definitieve plaats op de ?landkaart? bezorgd. Alle publiciteit in binnenlandse en internationale kranten en vakbladen heeft ertoe bijgedragen dat vrijwel dagelijks aanvragen voor offertes van heinde en verre binnenkomen?.

Meedoen

De Provincie Overijssel en de OOM roepen Overijsselse bedrijven die innovatieve producten of diensten hebben ontwikkeld op om mee te dingen naar de Overijssel Innovation Award 2003.

Bedrijven die hun innovatieve product of dienst willen meten aan die van andere ondernemers in Overijssel, kunnen zich tot 23 mei 2003 inschrijven. Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen en de vragen in de brochure te beantwoorden.

Lees meer over de Innovation Award 2003. Kijk ook op de site van de OOM .
Voor vragen: nieuwsredactie@prv-overijssel.nl

© 2003 Provincie Overijssel