Politie Zeeland



W-2540-2003 DOORRIJDEN NA AANRIJDING


In de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.15 uur is een 19-jarige man uit Vlissingen op de President Rooseveltlaan in zijn woonplaats door een personenauto aangereden.

De man wilde op het zebrapad op de President Rooseveltlaan, ter hoogte van de kruising met de Rembrandtlaan, oversteken.
Toen hij halverwege het zebrapad was werd de voetganger aangereden door een personenauto die vanuit de richting van de Bonedijkestraat kwam rijden.
De voetganger kwam weer bij in de berm tussen de rijbaan en het fietspad. Hij moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan verwondingen in het gezicht, ellebogen, been en knie.
De automobilist is na de aanrijding doorgereden. De politie verzoekt getuigen van de aanrijding zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of op telefoonnummer 0900-8844.


W-2541-2003 MISHANDELING

In de nacht van donderdag op vrijdag rond 02.10 uur is een 20-jarige man uit Middelburg in het fietsertunneltje bij de kruising Koudekerkseweg, Stromenweg in zijn woonplaats mishandeld.
In het tunneltje werd de weg geblokkeerd door vier onbekend gebleven mannen. Toen de Middelburger voorbij wilde fietsen werd er, zonder aanleiding, aan zijn achterwiel en aan zijn arm getrokken. Hierdoor kwam hij ten val.
Vervolgens werd de man door het viertal geslagen en geschopt. Hij hield aan de mishandeling verwondingen en het gezicht, hand en been over. De kleding van de Middelburger raakte beschadigd.

O-2542-2003 DIEFSTAL UIT AUTO
Donderdagmiddag tussen 16.00 uur en 18.00 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Rampweg in Renesse.
Uit de auto werden o.a. tassen, een mobiele telefoon, surfartikelen, een zonnebril en een walkman met nog onbekende waarde weggenomen. De auto werd opengebroken; het totale schadebedrag is nog onbekend.

W-2543-2003 OPENBARE DRONKENSCHAP
In de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.10 uur is een 30-jarige man uit Middelburg aan de Verwerijstraat in zijn woonplaats aangehouden wegens openbare dronkenschap.
De man veroorzaakte geluidsoverlast (door bij verschillend mensen aan te bellen / kloppen) en klom in bouwsteigers die aan genoemde straat stonden. De man werd vrijdagochtend met een boete in vrijheid gesteld.

O-2544-2003 DIEFSTAL UIT WONING
In de nacht van donderdag op vrijdag tussen 01.30 uur en 08.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Ahornenlaan in Kamperland.
Uit de woning werden waardepapieren, fotoapparatuur, communicatieapparatuur, videoapparatuur, computerapparatuur en sieraden met een waarde van duizenden euro's weggenomen.
Ook de personenauto die op de oprit stond werd weggenomen. Het betreft een blauwe Mercedes-Benz, type 320 CLK cabrio met het Duitse kenteken EN-TE 882. De auto heeft een waarde van vele tienduizenden euro's.