Politie Zeeland


Z-2545-2003 DODELIJK ONGEVAL

Een 51-jarige motorrijder uit Terneuzen is vrijdagmorgen in zijn woonplaats om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval.
De motorrijder was rond 11.15 uur op de Buitenhaven t.h.v. de Westsluis door onbekende oorzaak uit de bocht gereden en tegen een lantaarnpaal gebotst. De man overleed ter plaatse.


W-2546-2003 HENNEPKWEKERIJ IN WONING

In een woning aan de Palsterstraat te Vrouwenpolder is vrijdagmorgen een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld.
Alle 180 hennepplanten alsmede de benodigde apparatuur werden in beslaggenomen. De bewoners, een man en een vrouw, werden aangehouden en overgebracht naar het bureau. De vrouw werd gelijk weer in vrijheid gesteld. De man werd na opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld. Tevens ontving hij ook een proces-verbaal voor het illegaal aftappen van stroom.


O-2547-2003 DIEFSTAL UIT VRIEZERS

In de nacht van donderdag/vrijdag zijn uit twee schuren aan de Trumanstede te Goes uit de vriezers etenswaren weggenomen.
Beide schuren waren niet afgesloten. De buit bestond uit vlees t.w.v. een paar honderd euro. Tevens werd uit een van de schuren ook nog een krat bier weggenomen.


W-2548-2003 DIEFSTAL UIT WONING

In de nacht van donderdag/vrijdag is uit een woning aan de Duinstraat te Domburg een handtas weggenomen.
In de handtas zaten o.a. persoonlijke papieren alsmede 2 portemonnees met een gezamenlijk geldbedrag van enkele tientallen euro's en diverse pasjes. De handtas werd vrijdagmorgen teruggevonden op de Markt te Domburg. Uit de tas bleek alleen het geld te zijn weggenomen. In de woning waren geen braaksporen.


O-2549-2003 INSLUIPING

Vrijdag tussen 10.15 uur en 11.45 uur is uit een woning aan de Attleestede te Goes een handtas weggenomen.
In de tas zaten o.a. diverse sleutels en een mobiele telefoon. De woning was niet afgesloten.