Ingezonden persbericht


Kleintje Muurkrant


Oproep aan al diegenen die in de afgelopen 25 jaar iets te maken hebben gehad met het in 1978 gekraakte en in 1988 verbouwde pand 'Papenhulst' in 's-Hertogenbosch. Op zaterdag 19 april aanstaande wordt gevierd dat dit pand er na 25 jaar nog steeds staat en dat het tot op de dag van vandaag in collectief beheer is en functioneert als een woon- en werkpand.
Inmiddels is het pand eigendom van Woningbouwstichting Brabant Wonen (met hoofdkwartier te Oss) maar de bewoners georganiseerd in de Vereniging Papenhulst Blijft! regelen alles zelf. Kom naar het feest op zaterdag 19 april, vanaf 's-middags 14.00 uur met video's, dia's, rondleidingen, eten, drinken, dansen kijk op http://www.papenhulst.nl/

Neem contact op indien je denkt dat de huidige bewonersters je adres kwijt zijn en indien je er bij wilt
zijn...



Kleintje Muurkrant wil via het openbaar maken van feiten, het geven van achtergrondinformatie en het plaatsen van discussiestukken, het verzet tegen misstanden in de maatschappij aanwakkeren. Wij willen onszelf en anderen aanzetten tot zelfstandig kritisch denken en handelen en tegelijkertijd een platformfunctie vervullen voor actiegroepen in DenBosch en verre omgeving. Vanaf 1977 - meer dan 25 jaar dus al - staat het Kleintje open voor een ieder die hieraan een bijdrage wil leveren. Eens per maand stellen wij - het muurkrantkollektief - een Kleintje samen uit jullie en onze bijdragen.

Kleintje Muurkrant is te bereiken via Postbus 703, 5201 AS, 's-Hertogenbosch 073.6136927 (kleintje@stelling.nl) Een abonnement kost 17,50 euro per jaar, overmaken op giro 5349231 ten name van Kleintje Muurkrant.

Heel veel Kleintjes staan op http://www.stelling.nl/kleintje online en/of kijk regelmatig bij http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html


"a mind is like a parachute, it only works when it's open"
(Frank Zappa)