Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 21-04-2003 Persberichten dsitrict Den Bosch

AANRIJDING LETSEL DEN BOSCH

Bij een eenzijdig ongeval op de A2 onder Den Bosch op 19 april 2003, omstreeks 15.25 uur is een 35 jarige motorrijder uit Hedel gewond overgebracht naar het Carolusziekenhuis in Den Bosch. De motorrijder kwam door nog onbekende oorzaak ten val.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 15 jarig meisje uit Den Bosch is op 19 april 2003 omstreeks 16.30 uur aangehouden ivm diefstal van toiletpapier twv EUR 3 uit een winkel aan de Arena te Den Bosch. Het meisje is overgedragen aan bureau Halt.

INBREKER AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 46 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 19 april 2003 omstreeks 23.10 uur aangehouden ivm diefstal van salade en een fles wijn uit een brasserie aan de Bordeslaan te Den Bosch. De man vernielde een ruit. De man is ingesloten.

INBREKER AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 24 jarige man uit Maarssen is op 20 april 2003 omstreeks 01.05 uur aangehouden ivm inbraak in een bedrijf aan de Ertveldweg te Den Bosch. De man is ingesloten.

RIJDEN ONDER INVLOED DEN BOSCH

Tegen een 22 jarige automobilist uit Erp is op 20 april 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol en xtc. De man reed omstreeks 01.45 uur op de A2 onder Den Bosch en botste eerst tegen de vangrail en vervolgens tegen de middengeleiding.

TASJESDIEF AANGEHOUDEN NIEUWKUIJK

Een 29 jarige man uit Den Bosch is op 20 april 2003 omstreeks 03.40 uur aangehouden in een horecagelegenheid aan de Nieuwkuijksestraat te Nieuwkuijk. De man stal van de aanwezige dames de handtas en ontvreemde dan de gsm. De handtas liet hij achter op het toilet. De man werd op heterdaad betrapt door portiers van de horecagelegenheid die de verdachte overdroegen aan de politie. De verdachte is ingesloten.

AUTOINBREKER AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 33 jarige man uit Den Bosch is op 20 april 2003 omstreeks 02.00 uur aangehouden ivm inbraak in een personenauto aan de Copernicuslaan te Den Bosch. Een oplettende buurtbewoner belde de politie, waarna de man in de directe omgeving kon worden aangehouden. Ook werd de reeds weggenomen autoradio in de buurt teruggevonden. De man is ingesloten.

VERDACHTEN VERNIELING AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 23 en 24 jarige man uit Overasselt zijn op 20 april 2003 omstreeks 21.40 uur aangehouden op het NS station te Den Bosch, omdat ze kort daarvoor de achterlichten van een personenauto hadden vernield van een 36 jarige man uit Den Bosch, toen deze de jongens op de rotonde voor het station wilde passeren.

VERDACHTE BELEDIGING EN VERZET AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Op 20 april 2003 omstreeks 23.35 uur is een 24 jarige man uit Schiedam aangehouden ivm belediging van politieambtenaren. De man stond op de Orthenstraat te Den Bosch op de ruiten van een winkel te rammen en de politie vroeg hem rustig aan te doen en zich fatsoenlijk te gedragen. Hierop beledigde de man de politie. Toen hij werd aangehouden, bemoeide een 22 jarige man uit Schiedam zich er mee en belette de politie in haar werk. Hij is hierop ook aangehouden, waarbij beiden mannen zich verzetten. Rond 04.00 uur kwam een derde, 21 jarige man uit Schiedam, aan het politiebureau en wilde dat de eerder aangehouden mannen weer in vrijheid werden gesteld, omdat hij nu geen vervoer naar Schiedam had. Omdat de man steeds bleef terugkomen en vervelen in de hal van het politiebureau is hij eveneens aangehouden. In de loop van de maandagochtend konden allen, met de nodige bekeuringen op zak, weer terug richting Schiedam.