Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 22-04-2003 Persberichten district de Leijgraaf

MOTORRIJDSTER GEWOND BIJ ONGEVAL, Veghel

Maandagmiddag is een 26-jarige motorrijdster uit Helmond bij een ongeval gewond geraakt. De vrouw reed rond 16.10 uur over de N265 in Veghel komende uit de richting Sint Oedenrode. De vrouw reed op de linkerrijstrook. Doordat een auto met daarachter een caravan van de rechter naar de linkerrijstrook reed, Moest de vrouw uitwijken en kwam daarbij ten val. Ze werd licht gewond overgebracht naar een ziekenhuis, waar ze werd behandeld. De auto met de caravan is niet gestopt en in de richting Vorstenbosch doorgereden.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Volkel

In de nacht van maandag op dinsdag is een 34-jarige man uit Schaijk bij een ongeval gewond geraakt. De man reed over de Zeelandsedijk in Volkel op de kruising met de Wilgenstraat kwam hij in aanrijding met een over de Wilgenstraat rijdende auto bestuurd door een 22-jarige man uit Volkel. De beide auto`s werden zwaar beschadigd. De man uit Schaijk is met rugletsel overgebracht naar een ziekenhuis.

TE VEEL GEDRONKEN, Schaijk

In de nacht van maandag op dinsdag is een 30-jarige man uit Schaijk bekeurd. De man reed over de Haagstraat in Schaijk. Toen een surveillance van de politie hem wilde controleren en daarvoor een stopteken gaf, negerde de man dat en probeerde te ontkomen. Daarbij reed hij een parkeerplaats op, waarbij hij tegen een boom en een paaltje reed. De man wist te voet verder te gaan. Korte tijd later kon de man thuis worden aangehouden. Hij bleek te veel te hebben gedronken om met een auto te mogen rijden. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 8 uur.