Gemeente Eindhoven

Persbericht: 25 april 2003, no. 77

Breed activiteitenaanbod op interactieve en gebruiksvriendelijke site

Nieuwe website Sportcomplex Eindhoven-Noord

Sportcomplex Eindhoven-Noord lanceert vandaag een compleet nieuwe interactieve website. De website, www.sen.eindhoven.nl bestaat uit vijf onderdelen die gekoppeld zijn aan een startpagina: Evenementen & arrangementen, Tennishal Eindhoven-Noord, zwembad Ir. Ottenbad, Naschoolse activiteiten en Verenigingsondersteuning.

Het coördinatieteam van Sportcomplex Eindhoven-Noord is blij met de start van de nieuwe website die een groot deel van het zeer veelzijdige activiteitenscala van Nederlands grootste sportcomplex omvat. Het team heeft er hard aan getrokken om ons brede activiteitenaanbod kleurrijk in beeld te brengen, licht Henny Beekwilder, gebiedsmanager van Sportcomplex Eindhoven-Noord, toe. In deze tijd waarbij de meeste gezinnen en organisaties over computers en internet beschikken, is inzet van dit moderne communicatie-instrument onontbeerlijk."

De site, met dynamische en bewegende onderdelen, heeft een informatief karakter. Door gebruik van de nieuwste technieken kon het Eindhovense bureau Avante, dat tekende voor ontwerp en productie, de speelse elementen die bij sport, ontmoeting en cultuur horen goed tot hun recht laten komen.

Bezoekers kunnen zich nu vooraf goed informeren, informatie aanvragen en een voorproefje nemen van diverse activiteiten. Met behulp van de website is de communicatie met belanghebbenden en geïnteresseerden, zoals verenigingen, scholen, groepen, bedrijven en inwoners, nu een stuk makkelijker geworden.

© 2003 Gemeente Eindhoven