Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

YOURZINE breidt partner netwerk uit

Toename e-mail marketing interesse trekt cms leveranciers zoals BackStream aan

Zaltbommel, 24 april 2003 - YOURZINE, een e-mail- en sms-marketing bedrijf, heeft een partnership gesloten met BackStream, the digital delivery company. BackStream is een innovatief technologie bedrijf dat content management oplossingen maakt. Hierdoor kunnen de klanten van BackStream gebruik maken van de e-mail & sms-diensten van YOURZINE.

Meer dan de helft van de bedrijven in Nederland en België zet e-mail marketing in om klanten te werven of te behouden. Vrijwel alle andere bedrijven hebben plannen om hier binnen de periode van één jaar mee van start te gaan. Dat blijkt uit een onderzoek verricht in oktober 2002 door de adviesbureaus Bookmark (onderdeel van DraftWorldwide) en LUON naar het gebruik van e-mail marketing bij Belgische en Nederlandse bedrijven.

"Het feit dat een gerenommeerde organisatie als BackStream ons als partner kiest, bevestigt ons succes", aldus Sjoerd Keijser, werkzaam bij YOURZINE.

Naast BackStream zijn Scripta Media, uitgeverij van sponsored media, LeadsPR en Internetlife reeds partners van YOURZINE.

VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjoerd Keijser bij YOURZINE: Tel: 0418-682400
E-mail: s.keijser@yourzine.nl www.yourzine.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wim van Setten bij BackStream: Tel: 020- 3868365
E-mail: w.van.setten@backstream.com www.backstream.com