AXA Verzekeringen

Beuken Essers eerste winnaar incentive-actie AXA's Bedrijven Pensioenfonds

28 april 2003

Onder het motto "Plezierig samenwerken met het Bedrijven Pensioenfonds" is op 1 januari 2003 een incentive-actie gestart voor het collectieve pensioenproduct van AXA. Doelstelling is om dit product nadrukkelijker onder de aandacht te brengen van het met AXA samenwerkende intermediair.

Prijswinnaar over het eerste kwartaal van 2003 is Beuken Essers te Maastricht. Deze relatie is inmiddels bezocht om te vernemen op welk teamarrangement de keuze is gevallen; Beuken Essers gaat met het personeel skiën bij Snowworld. De prijs werd uitgereikt door accountmanager Jos Vankan en in ontvangst genomen door directeur Carl van Breukelen en zijn collega Roger Fober (vlnr foto).

Beuken Essers te Maastricht, prijswinnaar over het eerste kwartaal van 2003

Ook in het komende kwartaal kan het intermediair weer meedingen naar één van de teamarrangementen.

Carl van Breukelen: "Beuken Essers is een relatief kleine, maar gespecialiseerde speler op de Employee Benefits-markt. Als EB-adviseur zijn wij altijd op zoek naar maatwerkproducten voor onze klanten (werkgevers). Wij doen als kantoor veel zaken met aan IT-gerelateerde ondernemingen en dus hebben we te maken met hoog opgeleid personeel. Mede daarom is het noodzakelijk om bij inkoop van producten bij verzekeraars kritisch te werk te gaan. Een EB regeling moet vanuit de werkgever bezien een complete dekking bieden (ouderdoms pensioen/nabestaanden pensioen/arbeidsongeschiktheid) t.b.v. van zijn personeel, gebaseerd op volwaardige collectieve regelingen met voor die werkgever duidelijke afgebakende kosten (geen blanco cheque!). Daarbij is het van belang dat er een goede administratieve ondersteu-ning wordt geboden. Voor het personeel moet regeling inzichtelijk zijn, er moeten ruime keuze mogelijkheden geboden worden m.b.t. deelname en eigen bijdrage. Binnen het Bedrijven Pensioen Fonds van AXA is dit allemaal mogelijk binnen de wettelijke normen. Als je dan ook nog via MyContract het collectieve pensioencontract online kan beheren, heb je als adviseur een goede propositie naar je klant."