Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 29-04-2003 Mediaberichten 29 april (laatste berichten / 17.45 uur)

Boete na het lopen over auto

REUVER - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 18-jarige Reuvernaar bekeurd nadat hij over een auto had gelopen die aan de Keulseweg geparkeerd stond.

De politie trof nadat de melding van baldadigheid was binnengekomen drie mannen aan in een portiek van een winkel aan de Rijksweg De schoenen van het drietal werden vergeleken met de schoenafdruk op de auto. De schoenafdruk van een van de jongens kwam overeen met het spoor op de auto, waarop hij aangehouden werd en een boete opgelegd kreeg van 40 Euro. De verdachte ontkende het feit maar verklaarde wel dat hij door de alcohol niet meer zo goed wist wat er gebeurd was.

Autobrand in parkeergarage

VENLO Dinsdagmiddag heeft de politie assistentie verleend aan de brandweer bij een autobrand in een parkeergarage aan de Prinsessesingel. Een 42-jarige automobiliste uit Grubbenvorst verklaarde dat ze een brandlucht rook op het moment dat ze de auto parkeerde. Hierop belde zij direct met 112. Er raakte niemand gewond en de brandweer bluste het vuur.

Scooterrijders bekeurd

BLERICK De politie in Blerick heeft dinsdagmiddag twee jongens (16 en 17 jaar) bekeurd die met hun scooter meerdere overtredingen begingen. Op het moment dat de politie het tweetal in de buurt van het bureau wilde aanspreken omdat ze geen helm droegen gingen ze er tussenuit. In de Orwellstraat werd het tweetal door een patrouille staandegehouden en ze kregen een prent voor het negeren van het rode licht, verkeersgevaarlijk rijgedrag, het niet dragen van de helm, geen certificaat van de bestuurder (de 17-jarige jongen) en het overtreden van de maximale snelheidslimiet. (De jongens zaten samen op 1 scooter).