Persberichten - 29/04/2003

Interbrew - Dividend 2002 : 0,33 euro per aandeel

Interbrew, The Worlds Local Brewer©, kondigt aan dat de Algemene Aandeelhouders Vergadering op 29 april 2003 de jaarrekeningen van 2002 heeft goedgekeurd evenals het bruto dividend van 0,33 euro voorgesteld door de Raad van Bestuur. Het dividend is vanaf 30 april 2003 betaalbaar aan de loketten van: Fortis Bank, ING Belgium (ex-BBL), Dexia Bank, KBC Bank, ABN AMRO Bank, ING Bank en Banque Générale du Luxembourg.

De Algemene Aandeelhouders Vergadering heeft kwijting gegeven aan de Bestuurders en de Commissaris-Revisor voor de uitvoering van hun respectievelijke mandaten gedurende het boekhoudkundig jaar dat eindigt op 31 december 2002.

Interbrew - The World's Local Brewerã

Interbrew, een beursgenoteerde onderneming (INTB Euronext) met hoofdzetel in Brussel, België is één van de oudste brouwers ter wereld. Onze strategie, The World's Local Brewerã, bestaat erin sterke lokale platformen uit te bouwen in de belangrijkste biermarkten ter wereld. We bezitten een portfolio van meer dan 200 merken en we stellen meer dan 35.000 mensen tewerk. We voeren bedrijfsactiviteiten in 21 landen in Amerika, Europa en Azië en we bezitten strategische minderheidsbelangen in verschillende brouwerijen over de wereld. In 2002 realiseerden we een omzet van om en bij de 7 miljard euro.

Bezoek onze website www.interbrew.com voor meer informatie.

Bron: Interbrew
Provider: Euronext Brussels