Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 30-04-2003 Persberichten district AA & Dommel

AANRIJDING LETSEL SCHIJNDEL

Bij een kop-staart botsing op de Structuurweg te Schijndel op 29 april 2003 omstreeks 17.25 uur is een 33 jarige bestuurster uit Sint Michielsgestel met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Een 20 jarige automobilist uit Rosmalen botste achterop de auto van het slachtoffer, die weer op de auto van een 30 jarige automobilist uit Waalwijk botste.

HARDDRUGS INBESLAGGENOMEN SCHIJNDEL

Van een 29 jarige man uit Schijndel is op 29 april 2003 een zakje met ongeveer 1 gram cocaïne inbeslaggenomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Hij werd aangetroffen op de Zuid Willemsvaart te Schijndel.

INBRAAK BEDRIJF BOXTEL

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Parkweg te Boxtel op 29 april 2003 in de loop van de avond zijn vier computers weggenomen. De daders forceerden een raam.

AANRIJDING LETSEL SINT OEDENRODE

Bij een aanrijding op de Veghelseweg te Sint Oedenrode op 30 april 2003 omstreeks 03.15 uur zijn vijf personen gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Een 20 jarige bestuurder uit Veghel ging vlak voor de tunnelbak in de Veghelseweg inhalen en raakte hierdoor een tegemoetkomende auto. Bij hem in de auto zat een 26 jarige vrouw uit Tilburg. Beide personen raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel. Deze temoetkomende auto werd bestuurd door een 27 jarige automobiliste uit Sint Oedenrode. Bij haar in de auto zaten een 26 en 27 jarige man uit Sint Oedenrode. De bestuurster is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Hierna ramde de auto van de verdachte een auto, bestuurd door een 27 jarige man uit Erp. Deze is door de brandweer uit het voertuig gehaald en zwaar gewond overgebracht naar het Catharinaziekenhuis in Eindhoven. Bij hem in de auto zaten een 27 jarige vrouw uit Veghel, een 31 jarige man uit Veghel en een 28 jarige vrouw uit Mariahout. De inzittenden (behalve de man uit Veghel) zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel. Hierna ramde de auto nog een derde auto, bestuurd door een 32 jarige vrouw uit Eindhoven. Bij haar in de auto zat nog een 34 jarige man uit Eindhoven. Deze raakten niet gewond. Ook werd nog een auto geraakt door rondvliegende auto-onderdelen en liep lichte schade op. Hierna kwam de auto van de verdachte op zijn kop tot stilstand in de tunnelbak. Het verkeer is ruim drie uur gestremd geweest en werd omgeleid.