Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 3-05-2003 2e persbericht van zaterdag 3 mei 2003
Berichten uit de regio

Eindhoven: Fietsendief aangehouden
Op het Stationsplein is zaterdagmorgen om 09.30 uur een 37-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. Twee beveiligers van de NS zagen dat de man een fiets wegnam en hielden de verdachte aan. Korte tijd later is de verdachte overgedragen aan de politie en voor onderzoek overgebracht naar het bureau. De fiets is inbeslaggenomen en veilig gesteld.

Asten: Inbraak in een bedrijf
Tussen vrijdag 2 mei 23.55 uur en zaterdag 3 mei 07.00 uur is er ingebroken in een loods van een bedrijf aan de Roerdompweg. Men kwam binnen door verbreking van een slot van de toegangsdeur. Uit de loods zijn 70 zakken snijmaïs en 70 zakken zaaimaïs weggenomen. De achter de loods staande bedrijfsauto, merk Volkswagen, type Taro, kleur rood, voorzien van het kenteken VX-36-KX, werd eveneens weggenomen.

Son: Doorrijden na aanrijding
Zaterdagmorgen omstreeks 02.25 uur is er op de Nachtegaallaan een geparkeerd staande personenauto aangereden. De bestuurder van de andere auto is daarbij frontaal tegen de geparkeerde auto aangereden en doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Op de plaats van de aanrijding is wel een kentekenplaat teruggevonden. De eigenaar van de auto waarop deze kentekenplaat thuis hoorde, een 29-jarige Veldhovenaar, gaf aan dat hij de auto had uitgeleend. Toen de gebruiker van de auto, een 31-jarige inwoner van Son, daarnaar werd gevraagd deelde hij mee dat de auto vermoedelijk bij hem was gestolen. De politie verzoekt mogelijke getuigen van deze aanrijding zich bij hen te melden.