Politie Zeeland



O-2940-2003 DIEFSTAL UIT WINKEL

Tussen vrijdagmiddag 17.30 uur en zaterdagochtend 19.00 uur is er ingebroken in een winkel aan de Sint Domusstraat in Zierikzee.
Uit de winkel werd een geldkistje met daarin enkele honderden euro's weggenomen.
De toegang tot de woning werd geforceerd; het totale schadebedrag is nog onbekend.


W-2941-2003 VERNIELING

Tussen vrijdagavond 22.00 uur en zaterdagochtend 10.15 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een horecagelegenheid aan het Bellamypark in Vlissingen.
Vier ruiten van het pand werden vernield. Ook werden er verschillende ruiten beklad. Het totale schadebedrag is nog onbekend.


O-2942-2003 BRAND IN HEINKENSZAND

Vrijdagavond rond 22.00 uur kreeg de politie de melding van brand in een container aan de Oude Zanddijk in Heinkenszand.
In de container zaten o.a. een compressor, een pompunit en gereedschap. Tegen de container stonden boompalen.
Toen de politie ter plaatse kwam was de brand reeds geblust door de brandweer van Ovezande.
De container raakte door de brand aan de binnen -en buitenzijde beschadigd. De goederen die in de container stonden raakten verbrand en onbruikbaar. Ook de boompalen die tegen de container aanstonden gingen in vlammen op.
De schade bedraagt duizenden euro's. De eigenaar van de container deed aangifte van brandstichting.


Z-2943-2003 AANRIJDING

Vrijdagavond rond 19.15 uur vond er op de kruising Hoofdweg, Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een vrachtauto en een personenauto.
De 20-jarige bestuurder van de personenauto uit de gemeente Hulst reed over de Hoofdweg gaande in de richting van de brug Sluiskil.
Op vermelde kruising kreeg hij geen voorrang van de 33-jarige bestuurder van de vrachtauto uit Terneuzen. Hij reed vanaf de Koegorstraat de kruising op om richting Haarmanweg te rijden.
De bestuurder van de personenauto en zijn inzittende, een 16-jarig meisje uit Terneuzen, werden ter controle per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.
Het meisje bleek een zware kneuzing aan haar knie te hebben.
De auto raakte totall-loss; de vrachtauto raakte licht beschadigd.


W-2944-2003 VERNIELING AUTO

Tussen maandag 28 april en zaterdagochtend 11.30 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond in de parkeergarage aan de Hellingbaan in Vlissingen.
De auto werd rondom bekrast. Het totale schadebedrag is nog onbekend.