Politie Zeeland



Z-2951-2003 DIEFSTAL OP CAMPING

Tussen vrijdagavond 23.35 uur en zaterdagochtend 07.00 uur zijn bij een caravan die op een kampeerterrein aan Schoneveld in Breskens stond verschillende goederen weggenomen.
Vanonder de luifel werden inline-skates en schoenen met nog onbekende waarde weggenomen.


W-2952-2003 DOORRIJDEN NA AANRIJDING

Zaterdagmiddag rond 12.45 uur vond er op de Stationsbrug in Middelburg een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 73-jarige automobilist uit Middelburg stond voor het stoplicht op de Stationsbrug te wachten komende uit de richting van het centrum.
Toen het verkeerslicht op groen ging kon de man, door het verkeer voor hem, niet doorrijden waardoor hij op de half op de kruising stilstond.
Toen een 21-jarige automobilist uit Middelburg, die vanaf de Kanaalweg de brug op wilde rijden, groen licht kreeg botste hij tegen de auto van de 73-jarige man. Hierna reed hij door.
De 21-jarige man werd zaterdagmiddag rond 14.00 uur aangehouden. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.


O-2953-2003 AANHOUDING

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er ingebroken in 6 woningen aan o.a. de Dulfstraat, Steenvlietsstraat, Hontestraat en Swaanhillstraat in Rilland.
In de meeste woningen werden waardepapieren weggenomen. Enkele van deze waardepapieren werden teruggevonden in tuinen bij woningen in de omgeving.
In verband met de inbraken / insluipingen is rond 06.00 uur zaterdagochtend een 39-jarige man uit Vught aangehouden.