Ingezonden persbericht


Autotron 3 en 4 mei 2003 het domein van flitsende bolides

Alle remmen los op Full-Speed Rosmalen

ROSMALEN - Wie Speed zegt, zegt supersnelle, oogstrelend auto's en spektakel. Deze happening brengt jaarlijks vele duizenden bezoekers naar Autotron Rosmalen. De waardering voor Speed is goed af meten aan het groeiende aantal exposanten en bezoekers. Reden waarom de organisatie er een tandje bij schakelt om de kijk-doe-en-geniet-beurs nog aantrekkelijker te maken. Vanaf 2003 zal de naam van dit grootse evenement wijzigen, de nieuwe naam luidt: Full-Speed Rosmalen. Het gaspedaal gaat zaterdag 3 en zondag 4 mei tot op de bodem, op Full-Speed Rosmalen!

Bezoekers kunnen zich op beide dagen tegoed doen aan heel veel nieuws op het gebied van car-audio, tuning en design. Ook is er de mogelijkheid om als bezoekers deel te nemen aan audio wedstrijden en acceleratiesprints. Verder zullen tal van demonstraties gegeven worden met karts, lowriders en rallye auto's. Ook op het water wordt voor spektakel gezorgd, een powerboat zal hier de motoren laten brullen.

Op het ruime Autotron-terrein wordt begin mei een ongeëvenaard scala aan activiteiten gepresenteerd. Een greep uit het aanbod.

Tuning

Car-tuning is al vele jaren een zeer actueel onderwerp. Wie plannen heeft om de krachtbron van zijn pronkjuweel van wat extra pk's te voorzien of een verlagingsetje wil monteren, kan op Full-Speed deskundig advies inwinnen en contacten leggen. Uit binnen en buitenland zullen zeer spectaculair getunede auto's naar Brabant afreizen.

Product- en diensteninformatie
Bedrijven actief in de automotive sector presenteren op aantrekkelijke wijze hun producten- en dienstenpakket. Autobanden, autobekleding, autotapijten, carrosseriestyling, chroom/nikkelwerk, gereedschappen, lichtmetalen wielen, modelauto's, onderhoudsproducten, smeermiddelen, sportuitlaten, motortuning, optische tuning, window tinting, airbrush, literatuur, telefonie en kleding - het is te vinden op Full-Speed.

Sound&Vision
Sound&Vision is een beursonderdeel waarvoor veel belangstelling bestaat. De opzet is breed dankzij de unieke samenwerking van bekende car-entertainment producenten als ASN, Car Systems Benelux, Clarion, Clifford, Harman, JVC, Kenwood, Pioneer, Sony, Eltim, Kicker Nederland en VDO.

Sound&Vision biedt in de vorm van een levendige beurs verschillende activiteiten waaronder spetterende productdemonstraties en expositie van demowagens.

Audio Wedstrijden

In Sound Quality-wedstrijden wordt uitgemaakt wie het mooiste en beste geluid in de auto heeft. Ook wordt in wedstrijdverband na gegaan wie de hoogste geluidsdruk (SPL) in de auto heeft. Een wervelend dB-Drag spektakel op hoog niveau. Ook voor deze onderdelen kunnen belangstellenden zich aanmelden via www.full-speed.nl.

Merkenclubs

Meer dan tachtig Nederlandse en Belgische merkenclubs geven 3 en 4 mei acte de présence. De clubs met hun vaak kleurrijke leden zorgen voor een geanimeerde sfeer. Er is de clubs overigens veel aan gelegen in Rosmalen goed voor de dag te komen. Het programma vermeldt namelijk de interessante verkiezing van "Mooiste Clubstand". De prijzenpot is gevuld met aardige geldprijzen. Voor meer informatie over deze wedstrijd raadpleeg de website www.full-speed.nl Op deze site kan ook worden ingeschreven voor de verkiezing "Mooiste Auto'. In de afgelopen jaren leverde dit onderdeel naast een mooi schouwspel ook een spannende strijd op. Iedereen die een gooi naar de titel wil doen kan zich via de site aanmelden.

Demonstraties
Op het evenemententerrein worden uiteenlopende en "gewaagde" demonstraties verzorgd. Het publiek kan met volle teugen genieten van verschillende spectaculaire demonstraties. Met de eigen auto kan aan acceleratiesprints worden deelgenomen. Ook de snelle kartbaan staat het hele weekend ter beschikking van de bezoeker. En wat te denken van flitspaalschieten?

Museum
Full-Speed Rosmalen is een fantastisch dagje uit voor het hele gezin. Ook het museum is geopend, dus iedereen komt ruim aan zijn trekken.

Openingstijden
Full-Speed Rosmalen is zaterdag 3 en zondag 4 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt E 10,-, kinderen tot 12 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen. Autotron is gelegen aan de A50 's-Hertogenbosch - Nijmegen. Voor informatie over de bereikbaarheid per openbaar vervoer, bel 0900-9292.

Noteer alvast in de agenda de data zaterdag 27 en zondag 28 september 2003. Dan wordt in de IJsselhallen een identiek evenement georganiseerd onder de naam Full-Speed Zwolle. Vorig jaar was de beurs onder de naam Speed & Volume een groot succes.



Ingezonden persbericht