Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

STOP AIDS NOW : The Race Against Aids 2003

Het is alweer een aantal maanden geleden: de eerste editie van de STOP AIDS NOW RACE. Een nieuw concept voor Nederland, een gigantische uitdaging en uiteindelijk was het een groot succes!

Op zaterdag 3 en zondag 4 mei a.s. zal voor de tweede maal de Stop Aids Now Race worden gereden. Na een succesvolle race op het circuit van Zolder in België, heeft de organisatie besloten de race officieel in Assen van start te laten gaan.

Aids is wereldwijd de vierde, en in sommige landen al de eerste doodsoorzaak geworden. De geneeskunde werkt hard aan een medicijn tegen deze slopende ziekte maar tot op heden blijft het succes relatief beperkt. Er is nog veel geld nodig om HIV/ Aids projecten in ontwikkelingslanden te kunnen ondersteunen. Stop Aids Now biedt u met dit evenement de unieke kans om te genieten van een spectaculaire race en tegelijkertijd het goede doel te sponsoren.

Nu de datum weer dichterbij komt zijn ook steeds meer coureurs zich bewust van het doel van de race. De coureurs zien het belang van de actie en dragen dan ook graag een steentje bij. Het is de bedoeling dat dit evenement geld oplevert voor Stop Aids Now. Autosport is voor deze organisatie een methode om een breed publiek te informeren over het werk van deze organisatie. Dat de combinatie met autosport hun publiciteit oplevert bleek wel uit de eerst aanzet tijdens de Stop Aids Now Race van 2002 op het circuit van Zolder (België) Na afloop van het evenement kwamen er zeer veel vragen binnen over de koppeling met dit goede doel. Wij streven naar een langdurige structurele samenwerking met Stop Aids Now en hopen dat het evenement een serieuze plaats behaald in de agenda s van autosport minnend Nederland . Aldus de organisatie.

Het programma op Assen staat bol van het autosport spektakel. De volgende klasses zijn op 3 en 4 mei te bewonderen op Circuit van Assen:
* ID&T RADIO CLIO RENAULT CUP

* VAN UITTERT FORMULE FORD

* 2X FORMULE RENAULT

* TOYOTA YARIS CUP

* MERWEDE SPRINGS GOLF CUP

* SUPER LIGHTS
(deze lijst is onder voorbehoud)

Kaarten voor dit evenement kunt u reserveren op telefoonnummer 0174-244048 of via de website http://www.raceagainstaids.nl.

De entree bedraagt ¬ 20,00 op het circuit, in de voorverkoop ¬ 17,50

VIP-arrangement
Ook willen wij de aandacht vragen voor de mogelijkheid om een VIP-arrangement te boeken. Op het circuit zal het VIP-dek luxe ingericht worden voor u en uw relaties. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u naast het genieten van de race, werken aan het vergroten van uw relatienetwerk. Na afloop van de race zal hier een diner of buffet worden geserveerd compleet voorzien van live muziek en/of entertainment. De opbrengsten van deze arrangementen worden geschonken aan STOP AIDS NOW. Met de reservering van een tafel ondersteunt u dus het werk van Stop Aids Now.

Voor redactionele informatie, foto s of een interview met een van de betrokkenen kunt u contact opnemen met:

Reiche Media BV
Nieuweweg 6c
tel: 0174-244048
fax: 0174-289410
info@reichemedia.nl

Met vriendelijke groet,

Stop Aids Now, Racing Management en Reiche Media BV.

Kijk voor meer informatie op: www.raceagainstaids.nl