Nieuw-Vlaamse Alliantie


N-VA op Roze Zaterdag (02/05/03)

Een delegatie van de N-VA met o.a. kamerlid Karel Van Hoorebeke en een grote vertegenwoordiging van Ronduit N-VA!, de jongerenbeweging van de partij, neemt morgen deel aan Roze Zaterdag. Ook de dove Gentse advocate en senaatskandidate Helga Stevens maakt deel uit van de N-VA-delegatie.

De N-VA is een rechtlijnige programmapartij met maar één belang, het algemeen Vlaams belang. Dus voor heel Vlaanderen en voor álle Vlamingen, zonder onderscheid.

Uitgangspunt is dan ook een inclusief beleid: volstrekte gelijkheid van rechten en plichten voor iedereen, ongeacht de seksuele geaardheid, afkomst, huidskleur...

Bij ons dus geen speciale, aparte pamfletjes voor de andersvaliden, voor de senioren of voor de heteroseksuelen. Dus ook niet voor holebis. Wij gaan voor zes miljoen Vlamingen en daar hoort iedereen bij.

Bij ons dus ook geen lijstjes met onze homo, lesbo of bi kandidaten, alsof dat een garantie voor bekwaamheid zou zijn. Vanzelfsprekend staan er bij een partij voor zes miljoen Vlamingen ook homos, lesbos en bis op de lijst. Maar dat zijn geen prijsbeesten die met hun seksuele geaardheid te koop lopen.

De N-VA is gewoon een partij met mensen die garant staan voor een eerlijk beleid, mensen die doen wat ze zeggen. En die op onze lijsten staan omdat ze iets te vertellen hebben. Hetero, lesbo, bi of homo, het maakt ons niet uit wat ze in hun slaapkamer doen. De N-VA stuurt talent naar t parlement. Om ervoor te zorgen dat Vlaanderen zou bewegen, in plaats van stilstaan.

Auteur:
Nieuw-Vlaamse Alliantie
Karel Van Hoorebeke, Kamerlid, en Koen Vaneecke, voorzitter Ronduit N-VA!

Meer informatie:
Contactpersoon: Ben Weyts, woordvoerder
Telefoon: 02/219.49.30
Fax: 02/217 35 10
E-post: ben.weyts@n-va.be
Url: www.n-va.be