Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 23 april 2003
Snuffelmarkt op Speelland Beekse Bergen
Diverse kramen, alle attracties open, nieuw: de Power Paddler

Op zondag 4 mei organiseert Speelland Beekse Bergen opnieuw een Snuffelmarkt. Talloze particulieren bieden hun tweedehands spullen aan, die zijn uitgestald in de diverse kramen op de boulevard en het plein. De entreeprijs voor het park bedraagt op die dag slechts ¤ 3,00 p.p. (normaal ¤ 5,80 p.p.). Natuurlijk zijn alle attracties tijdens dit evenement geopend.

De Snuffelmarkten van Speelland Beekse Bergen zijn al enkele jaren een begrip, wat vooral te danken is aan de combinatie van de groots opgezette markt en de verlaagde entreeprijs op die dag. Terwijl hun ouders slenteren langs de verschillende kraampjes, vermaken de kinderen zich met de ruim dertig attracties en kunnen ze de nieuwste attractie van Speelland gaan ontdekken: de Power Paddler. Deze futuristische vaartuigen liggen in een speciaal bassin en worden voortbewogen door twee grote waterraden die de kinderen zelf kunnen besturen door middel van twee handvatten. Verder zorgen o.a. de Waverider, de Kidcars, het Schommelland, het Verkeersland en de Speeltuin voor het vermaak van de kinderen.

Bij warm weer kunnen de bezoekers van de Snuffelmarkt lekker aan het water op het strand uitrusten en bieden de verschillende waterattracties verkoeling en extra speelplezier voor de kinderen. De Waterglijbanen zorgen voor een optimale waterrijke belevenis. Zo ook de befaamde Aquashuttle, die de kinderen enkele tientallen meters 'lanceert' over het wateroppervlak.

Speelland Beekse Bergen is op zondag 4 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt slechts ¤ 3,00 (kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis naar binnen). Voor meer informatie kan men contact opnemen met de Beekse Bergen infolijn: 0900-2335732 (¤ 0,40 per minuut) of via internet: www.beeksebergen.nl

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Goof Lukken, Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen, tel. 013-5491116.

Met vriendelijke groet,

Goof Lukken
Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen
Dierenpark Gulbergen

Let op: nieuw e-mailadres: g.lukken@beeksebergen.nl

correspondentie-adres:
Beekse Bergen Exploitatie B.V.
postbus 42
5080 NJ Hilvarenbeek
tel. algemeen:(0031) (0)13-5491000
tel direct: (0031) (0)13-5491116
fax: (0031) (0)13-5491104
website: www.beeksebergen.nl, www.libema.nl

Beekse Bergen en Dierenpark Gulbergen maken deel uit van de Libéma-groep