Politie Zeeland



W-2954-2003 WONINGINBRAAK


Zaterdagmiddag tussen 14.45 uur en 15.30 uur is ingebroken in een woning aan de Beukenlaan te Oostkapelle.
Uit de woning werd een tas met cd's weggenomen die later achter de woning weer werd teruggevonden. Braakschade is onbekend.



Z-2955-2003 AANHOUDING


Op de Amberboomstraat te Terneuzen is zaterdagmiddag een 23-jarige automobilist uit Belgie aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs.
Tevens bleek hij in de auto te rijden zonder toestemming van de eigenaar. Bij fouillering bleek hij in het bezit te zijn van 50 xtc-pillen en 2 gram hennep welke in beslag werden genomen. De man werd in verzekering gesteld.


O-2956-2003 RIJBEWIJS INGEVORDERD

Van een 23-jarige man uit de gemeente Tholen is zaterdagmiddag het rijbewijs ingevorderd.
De man was eerder die middag rond 16.45 uur met zijn auto tegen de gevel gereden van een woning aan de Brugstraat te Tholen en was vervolgens doorgereden. Hij kon later in zijn woning worden aangehouden. Daar de man naar alcohol rook werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij 3x de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen en proces-verbaal opgemaakt.


W-2957-2003 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN LICHTMAST

Een 29-jarige Vlissinger heeft zaterdag rond 19.30 uur zijn auto total loss gereden nadat hij schrok van een motorrijder.
De man reed over de Nieuwe Vlissingseweg te Vlissingen en verklaarde te zijn geschrokken van een motorrijder die voor hem reed waardoor hij naar rechts stuurde en tegen een lichtmast tot stilstand kwam. De man werd met een hoofdwond voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


Z-2958-2003 BALDADIGHEID

Drie jongens van 14/15 jaar uit Terneuzen zijn zaterdagavond rond 20.15 uur in hun woonplaats aangehouden voor baldadigheid.
De jongens waren aan de Oude Vaart op het dak en vuilcontainer van een verenigingsgebouw aan het lopen/springen. Alle drie zullen ze worden doorgestuurd naar bureau Halt.