Politie Zeeland



Z-2963-2003 ALCOHOLCONTROLE VERKEERSHANDHAVING


Tussen zaterdag 22.30 uur en zondag 05.00 uur werden in Zeeuwsch Vlaanderen op diverse lokaties alcoholcontroles gehouden waarbij in totaal 40 blaastesten werden afgenomen.
Op de Zandstraat in Philippine moesten 32 bestuurders een blaastest afleggen. Hierbij werd tegen 4 bestuurders proces-verbaal opgemaakt waar van een 46-jarige automobiliste uit Terneuzen het rijbewijs werd ingenomen.
Op de Oranjestraat in Axel moesten 8 bestuurders blazen. Hier hadden 3 bestuurders te veel gedronken.



W-2964-2003 RIJBEWIJS INGENOMEN


Van een 31-jarige automobilist uit Middelburg is zondag rond 04.45 uur in zijn woonplaats het rijbewijs ingenomen wegens rijden onder invloed van alcohol.
Agenten zagen de man rijden op de Veerseweg en moesten voor hem uitwijken omdat hij in het midden van de weg reed. Op de Segeerssingel kreeg hij een stopteken en werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen en ontving hij tevens een dagvaarding.



O-2965-2003 AANRIJDING


In Goes zijn vrijdag rond 23.30 uur twee personenauto's total loss geraakt bij een aanrijding.
Een 20-jarige automobilist uit de gemeente Goes reed over de A. Joachimikade en verleende op de kruising met de Houtkade geen voorrang aan een personenauto, bestuurd door een 68-jarige man uit de gemeente Borsele. In verband met lichte klachten werden alle betrokkenen ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. Niemand hoefde te worden opgenomen.



O-2966-2003 DIEFSTAL UIT WONING


Uit een woning aan de Heerenstraat in 's Heerenhoek zijn in de nacht van zaterdag/zondag diverse goederen weggenomen.
Er werden o.a. geluidsapparatuur t.w.v. een paar honderd euro en een portemonnee met een bankpas weggenomen. Er waren geen sporen van braak.



Z-2967-2003 WONINGINBRAAK


In de nacht van zaterdag/zondag is ingebroken in een woning aan de De Jongestraat in Terneuzen.
Uit de woning werden een portemonnee met daarin een tiental euro's en diverse pasjes weggenomen alsmede 2 pakjes sigaretten. Braakschade is onbekend.