Politie Zeeland


O-2979-2003 TRUCK + OPLEGGER OP ZIJN KANT

Op het Peigerswegje te 's Heer Arendskerke is zondagmiddag rond 14.30 uur een vrachtwagen + aanhangwagen geladen met 20 ton boter gedeeltelijk gekanteld.
De chauffeur, een 20-jarige man uit Zierikzee, had bij de verkeerslichten bij Eindewege de verkeerde afslag genomen waardoor hij op het smalle polderweggetje terechtkwam. Bij het nemen van een bocht belandde de combinatie in de berm waarna deze gedeeltelijk op zijn kant in de sloot gleed. Daar de combinatie niet op eigen kracht uit de sloot kon komen, moest deze worden getakeld. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn voertuig raakte niet beschadigd.



O-2980-2003 KOP/STAARTBOTSING


Op de N289 te Kruiningen vond zondag rond 12.45 uur een kop/staartbotsing plaats tussen twee personenauto's.
Een 51-jarige automobilist uit de gemeente Bergen op Zoom moest afremmen voor het verkeer. Een achter hem rijdende 42-jarige automobilist uit dezelfde gemeente zag dit te laat en botste achter op zijn voertuig. Bij de aanrijding werden 2 nieuwe fietsen die achter op een fietsendrager op de auto van de 51-jarige man stonden, zwaar beschadigd.



W-2981-2003 KOP/STAARTBOTSING


Op de Stromenweg te Middelburg zijn zondagmiddag twee personenauto's beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Een 59-jarige automobiliste uit Drente stond te wachten voor de kruising met de Koudekerkseweg. Toen ze wilde optrekken werd haar zicht belemmerd waardoor ze weer op de rem stapte. Een achter haar rijdende personenauto, bestuurd door een 39-jarige Vlissingse, kon niet meer op tijd stoppen en botste achter op haar voertuig.



O-2982-2003 SCHEIDSRECHTER KRIJGT KNIETJE


Bij een voetbalwedstrijd te Ouwerkerk is zondagmiddag een scheidsrechter mishandeld door een voetballer.
De scheidsrechter had de voetballer na het affluiten van de wedstrijd bij zich geroepen n.a.v. een voorval tussen twee spelers gedurende de wedstrijd. De voetballer, die het daar kennelijk niet mee eens was, gaf de scheidsrechter een duw en vervolgens een knietje in zijn lies. Hierop werd de voetballer aangehouden en na opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld. De scheidsrechter heeft aangifte gedaan van mishandeling.